enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4744
EURO
34,8431
ALTIN
2.451,36
BIST
9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çanta’da Coşkulu Karşılama

Çanta’da Coşkulu Karşılama
25.08.2015
120
A+
A-

Programda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Meclis Üyeleri, Teşkilat Mensupları, Ahmet Yağcıoğlu, Hüseyin Agu ve Osman Topaç hazır bulundu. Görkemli bir törenle Başkan Sert’i karşılayan Çanta halkı, “Çanta evladına sahip çıkacak” ve “Dik dur eğilme, Çanta seninle” sloganları attı. Teşkilatın el birliği ile seçimi kazanmak için çalıştığını vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Mütevazı teşkilat toplantılarımızda bile Silivri’nin en büyük teşkilatı olarak alanları dolduruyoruz. Çanta bizim için çok özel. Bugün Çanta halkına, efsane başkanımızı emanet etmeye geldik. Çok büyük projelerimiz var. Silivri’de hepsini uygulayacağız. Çanta, Selimpaşa, Ortaköy her yer efsane hizmetleri özledi. Hep birlikte bu hizmetlere kavuşacağız” dedi.

BU TOPRAKLAR DOĞUSUNDAN BATISINA BİZİM

Çanta Mahallesinin havai fişek gösterileri eşliğinde karşıladığı Tahir Sert konuşmasında seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Sert; “5 yıldır ayrı kaldık. Sizleri çok özledim. 5 yıl önce Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile Beylikdüzü Belediyesi’nde görev aldım. Sizleri en iyi şekilde temsil etmek için çalıştım. Beylikdüzü iyi bir planlama neticesinde herkesin yaşamak için tercih ettiği bir ilçe oldu. Bu topraklar en doğusundan en batısına kadar bizim.”

İHTİYAÇ DUYULAN USTALIĞA SAHİBİM

“Silivri, denizi, tarihi, ulaşım ağı ile çok kıymetli bir coğrafya. Elimizde yağ ve un var. Tek ihtiyacımız olan iyi bir usta. O usta da Tahir Sert olacak. 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Hep sizin aranızda yalnız dolaştım. Burası benim yuvam burası benim evim. Bugüne kadar en iyi yatırımcıları bölgemize getirmek için çalıştım. Silivri’de bu güzel projeler ile en ileri noktalara erişecek. Silivri AK Parti ile hizmete doymuştur. Son beş yıldır yapılanlara baktığımız zaman Silivri’nin bunu haketmediğini düşünüyorum. Başbakanımız Silivri’yi çok önemsiyor. Bende Başbakanımıza, Silivri’yi hediye etme sözü verdim.”

HER TAŞIN ALTINDA İMZAM VAR

“Mevcut Belediye Başkan Adayı gazetelere; “Tahir Sert’in 15 yılda yaptığını ben 5 yılda yaptım” şeklinde konuşmuş. Ne kadar talihsiz bir açıklama. Sen 1 metre kanalizasyon şebekesi mi yaptın? Sen 1 metre su şebekesi mi çektin? Doğalgaz şebekesi mi çektin? Tahir Sert’in buradaki her taşın altında imzası var.”

BENİM YAPTIĞIM ASFALTIN YAMASINI BİLE YAPAMADINIZ

“Ben belediye başkanı olduğum günlerde her sokağı karış karış gezdim. Her yeri nakış nakış işledim. Kendileri daha bir şehrin arka sokaklarını bile gezmemişler. Siz benim yaptığım asfaltın yamasını bile yapamazsınız. Benim yaptığım parke taşın tamirini bile yapamadınız ne konuşuyorsunuz?”

DÜNYA ÜZERİNDE HIRSIZLIK YAPACAK SON KİŞİ BENİM

“Asfalt çaldığımızı söylüyorlar. Ben belediye başkanı olduğumda mal beyanımı çıkarttım.5 yıl boyunca bütçenin %86’sına yön verdim. Bırakın kazanmayı mal varlığımın bir kısmını da kaybettim. Dünya üzerinde hırsızlıkla suçlanacak en son kişi benim. Sen önce kendini gözden geçir. Bulgaristan’da ne yapıyorsun? Oraya gidecek parayı nereden buluyorsun?”

VERİLMEYECEK HİÇBİR HESABIM YOK

“İstanbul ilçeleri içerisinde doğalgazını kendisi çeken tek belediye AK Parti olmuştur. 94 yılında Biyolojik Arıtma Tesisi yaptım. Beni eleştiren arkadaşıma hatırlıyorum. Bana çevre ödülü verildiğinde, ayağa kalkıp beni alkışlamadın mı? İskânı verdiğin için insanların seni alkışlayacağını zannediyorsun ama sen o insanların canlarını çıkarttın. Benim verilemeyecek hiçbir hesabım yok. Siyasete girerken tapularımı çıkartmış bir insanım.”

SEÇİMLERDE HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ

“Düzeyli bir aday adaylığı süreci yaşadık. Adaylığım açıklandıktan sonra da her platformda bana destek olmaya devam ettiler. Her birine teşekkür ediyorum. Biz Silivri’yi hep birlikte kazanacağız. Başbakanımız da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş da Silivri için bütün projelerin önünü açtı. Artık bu sizin onur meselenizdir. Particiliği bir tarafa bırakalım. Bu savaşta beni yalnız bırakmayın. Silivri’ye metro, devlet üniversitesi, Çantamıza kapalı spor salonları, sahalar gelecek. Ben nereden geldiğimi biliyorum sizler de beni biliyorsunuz. Aslımı hiçbir zaman inkâr etmedim. 2014 seçimlerinde tarih yazacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ile birlikte AK Parti Çanta Mahalle Teşkilatı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaparak, hayırlı olmasını diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.