enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇANTAKÖYSPOR S.MİMARSİNAN’I KUTLADI

ÇANTAKÖYSPOR S.MİMARSİNAN’I KUTLADI
14.05.2024
15
A+
A-

Geçtiğimiz 11.Hafta SİLİVRİ Derbisinde, Silivri Mimarsinanspor’u Değirmenköy Stadı’nda konuk eden Çantaköyspor ( 2 – 1 )’lik galibiyetle zirve yarışı bensiz olmaz dedi.

Doksan dakikası büyük mücadeleye sahne olan derbide, S.Mimarsinanspor maçı 10 kişi tamamlarken, maç boyu oyunda kopmadı. Çantaköyspor’un genç Kulüp Başkanı Tayfun ÖZKÖK yaptığı açıklamada Silivri Mimarsinanspor’u kutlarken şunları söyledi. “Hafta içi zorlu bir Yalıköy maçı oynadık. Amatörün cilvesi ister istemez iş ve okul yoğunluğu, sakatlıklar derken her maça ayrı kadro ile çıkmak zorunda kalabiliyorsun. Biz kaliteli bir ekibiz, onbir sahada yedekler kulübede maçı yaşıyor. S.Mimarsinanspor maçı bizim içinde rakibimiz içinde adeta altı puanlık ve zirve için son derece önemli idi. Dostluk içinde geçen bir doksan dakika sonunda puanımızı 24’e çıkardık. Bu hafta hükmen İhsaniye maçımız var. Yani 3 puanla kapatacağız. 13. ve 14. Haftalarda ise şampiyonluk yarışı verdiğimiz Öznakkaşspor ve Beylikdüzü Demirspor’la zorlu doksan dakikalarımız olacak. Her maça ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Rakip kim olursa olsun her maça yine aynı ciddiyet ve disiplinli hazırlanıyoruz. Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, her zaman destek olan güzel köyümün güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Bir teşekkürde Cihan GÜVENİR ağabeyime. Hafta sonu S.Mimarsinaspor maçı sonrası takımımızı Çanta Et Pazarı’nda ağırladı. Kesesine bereket, rabbim daha çok versin. Çanta Et Pazarı’da takımımızı adeta evlerinde gibi ağırladı EREN Kardeşlere de çok teşekkür ediyoruz. Yolun sonu şampiyonluk” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.