enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Belediye Meclisi 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2.Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisi 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2.Birleşimi Gerçekleştirildi
12.10.2020
98
A+
A-

Çatalca Belediye Meclisi 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Gerçekleştirildi Çatalca Belediye Meclisinin 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Belediye Başkanı Mesut Üner başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Covid 19 salgını tedbirleri nedeniyle ekipler tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen meclis salonuna katılımcılar ateş ölçümleri yapılarak alınırken, maske dağıtımları da yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Meclisin açılış konuşmasına; “Dün kaybettiğimiz mesai arkadaşımız İlhami Tunca’ya Allahtan rahmet, ailesine ve belediyemize baş sağlığı diliyorum” sözleri ile başladı. Başkan Mesut Üner sözlerinde, “İlhami Ağabeyimiz uzun yıllar belediyemizde çalışmış, Çatalca’mıza hizmet etmiştir. Kendisini göreve geldikten sonra tanıdım, çok değerli bir mesai arkadaşımızdı, yola çıktığımız ilk günden beri çizgisini hiç bozmadı, vefatı bizleri çok üzdü. Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, hakkımız sonuna kadar helal olsun” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Mesut Üner, tüm Meclis Üyelerini saat 16.00’da gerçekleşecek Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi’nin temel atma törenine davet eti.

Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündemin 1. Maddesi “İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 105 ada 19 no’lu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

2. gündem maddesi “1/1000 Ölçekli Aydınlar Mahallesi Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi “1/1000 Ölçekli Oklalı Mahallesi Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi “3402 Sayılı Kadastro Kanunu’nun 3. Maddesi uyarınca, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere ilçemiz Binkılıç Atatürk ve Fatih Mahallelerinden bilirkişi tespiti” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

5. gündem maddesi 2021 Yılı Hazırlık Bütçesi ve İzleyen 2 yıl Bütçe Tahminleri ile 2021 Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

“Tahmini Bütçemiz ve Performans Programımız İlçemize Hayırlı Olsun”

Gündem maddelerinin görüşülmesi ve oylanması ardından Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Ekim ayı toplantısında alınan kararlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Ekim ayı meclisimizi tamamlamış bulunuyoruz. Gündem maddelerimizde yer alan 1/1000 ölçekli İmar Plan değişiklikleri Aydınlar ve Oklalı Mahallelerimize ve 159 milyon 960 lira gider bütçemiz, 165 milyon lira gelir bütçemizle 2021 yılı tahmini bütçemiz ve performans programımız Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadeleriyle meclis oturumunu kapattı.

Çatalca Belediyesi Meclisi’nin 2020 yılı Kasım Ayı Toplantısı 2 Kasım 2020 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

REKLAM ALANI