enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı

Çatalca Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı
03.07.2018
136
A+
A-

Çatalca BelediyeMeclisinin 2018 yılı Temmuz ayı toplantısının 1’inci birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında toplandı.

Çatalca Belediye Meclisinin Temmuz ayı toplantısı, 02/07/2018 Pazartesi günü saat:10:30’da,Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında belediye meclis salonunda toplandı.

Gündem maddeleri görüşülmesine geçilmeden önce, ilave önerge okunarak Başkanlık Makamına havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi konusuna değinerek, “Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Cumhurbaşkanını tebrik ediyorum, kutluyorum,27. dönemde meclise giren tüm milletvekillerini de tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Türkiye’mizin, ülkemizin çok önemli sorunları var bir an önce bu sorunların çözülmesi en büyük dilek ve temennimizdir” dedi. Hafta sonu gerçekleşen YKS sınavına giren öğrencilere başarılı sonuçlar dileyen Başkan Kara, aynı zamanda öğrencileri sınava hazırlayan öğretmenlere ve ailelerine de teşekkür dileklerini sundu.26 Haziran itibari ile açıklanan Orta Öğretim Geçiş Sınavı sonuçlarının da öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Gündem maddeleri görüşülerek oylandı

Meclisin Temmuz ayı toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündem maddelerinden birincisi, “Dolu kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi olan, “Mülkiyeti Belediyemize ait yatırım gerektirecek alanların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca 10(on) yılı geçmemek şartıyla, 5393 Sayılı Kanunun 18/e maddesine göre kiraya verilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisinin 2018 yılı Temmuz ayı toplantısının 1’inci birleşimi, Ağustos ayının tatil olması nedeniyle 3 Eylül 2018 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.