enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6002
EURO
34,7940
ALTIN
2.410,15
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Belediyesi 2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediyesi 2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimi Gerçekleştirildi
07.04.2021
106
A+
A-

Çatalca Belediye Meclisinin  2021 Yılı Nisan Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 05.04.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Nisan Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimini alınacak kararların ilçemize hayırlı olmasını dileyerek başlatan Başkanımız Mesut Üner ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

  1. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “ Başkan Vekili Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile 1. Başkan Vekili Meclis Üyemiz Süheyla Topçu seçildi.
  2. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “ Başkan Vekili Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile 2. Başkan Vekili Meclis Üyemiz Turhan Uçar seçildi.
  3. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “2 asil, 2 yedek olmak üzere Divan Kâtibi Üyelerinin Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Hakan Göl ve Tuba Uzun asil üye, Lokman Naroğlu ve Özkan Arslanca yedek üye seçildi.
  4. 5393 Sayılı Kanunun 33. maddesine göre 2 (iki) “Encümen Üyesi” seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi ile yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz Necati Dönmez ve Ahmet Rasim Yücel Encümen Üyesi olarak seçildi.
  5. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “İmar Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Utlu Akbulut, Ayhan Tutun, Turhan Uçar, Yasin Halit Aksoy, Tuba Uzun İmar Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  6. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Rahşan Gündüz, Reyhan Berber, Süheyla Topçu, Olcay Güvenci, Lokman Naroğlu Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  7. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Hasan Esgar, Rıdvan Hacet, Ömer Erçin, Olcay Güvenci, Mahmut Açar Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  8. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Deprem Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Filiz Öder, Hayrettin Özcan, Hüseyin Aydın, Hasan Gökçe, Necati Dönmez Deprem Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  9. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Kentsel Dönüşüm Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Sevinç Özkatrancı, Filiz Öder, Ahmet Rasim Yücel, Özkan Arslanca, Hakan Göl Kentsel Dönüşüm Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  10. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Hukuk Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyelerimiz; Belgin Tezer, Recep Yılmaz, Özkan Arslanca, Yasin Halit Aksoy, Hasan Gökçe Hukuk Komisyonu Üyeleri olarak seçildi.
  11. “Boş Kadro Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  12. “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 65 ada 2 parsel sayılı taşınmazın satın alınması” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  13. “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 65 ada 2 parsel sayılı taşınmazın satın alınması” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  14. “25.09.2020 tarih onaylı Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliğine yapılan itiraz” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
  15. İlçemiz Kabakça Mahallesi 164 ada 191 parsel sayılı taşınmazda bulunan Spor Tesisine “Rıfat KARAGÖZ Spor Tesisi” adının verilmesi ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  16. Denetim Komisyonu Raporu ile ilgili Meclise bilgi verildi.
  17. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesine göre “2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu Oy Birliği ile Kabul Edildi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ile ilgili sözlerine; “2020 yılı Faaliyet Raporumuzu Meclisimizin onayına sunarken; Çatalca’mız için gecesini gündüzüne katarak çalışan mesai arkadaşlarıma, ilçemizin layık olduğu hizmetlere kavuşması için birlikte çalıştığımız değerli Meclis Üyelerimize ve yaptığımız hizmet ve yatırımlarımızdan memnuniyetlerini belirterek bizlere güç veren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadeleri ile başladı.

Belediye Başkanı Mesut Üner, 2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumda; Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi Projesinden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuza, yol bakım – onarım çalışmalarımızdan aydınlatma çalışmalarımıza, Cem Kara Yaşam Alanımızdan İsmail İp Yaşam Alanımıza, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin yapımından Sürekli Eğitim Merkezimize, Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Alanı projelerimizden Yöresel Ürünler Halk Pazarımıza, sosyal ve kültürel çalışmalarımızdan pandemi sürecindeki tüm çalışmalarımıza, Mahallelerimizdeki meydan, park ve yaşam alanı projelerimize kadar tüm çalışmalarımızı Meclis Üyelerimiz ve sosyal medya üzerinden bizleri izleyen vatandaşlarımızla paylaştı.

Başkan Mesut Üner Çatalca’mız için planlanan ve çalışmalarına başlanan vizyon projelerimiz olan; Kaleiçi Restorasyon Çevre Düzenleme, Atatürk Parkı Kültür – Sanat ve Ticaret Merkezi, Belediye Ticaret Merkezi, Yalıköy Balıkçı Barınağı, Çocuk Tatil Köyü, Kaleiçi Mahallesi Vezirhane Yaşam Alanı, Spor Adası ve Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Çatalca Belediye Meclisimizin 1. Birleşimi 09.04.2021 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

REKLAM ALANI