enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3608
EURO
34,7936
ALTIN
2.400,13
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’YA BAYAN ELİ DEĞECEK

ÇATALCA’YA BAYAN ELİ DEĞECEK
20.11.2018
133
A+
A-

Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Süheyla Topçu adaylığını açıklamasının ardından Ak Parti tabanı ve ilçe halkı tarafından aday gözüyle bakılmaya başlandı. Çatalca’nın geleceği konusunda önceliği kadınlar, çocuklar ve gençler olan Süheyla Topçu’nun, “ 24 Saat genciyle, yaşlısıyla yaşanabilecek bir Çatalca” adı altında sloganı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Projelerinin gelecek açısından Çatalca için umut vaat etmesi ve “Önce insanların gönüllerine gireceğim. Sonra hizmet vereceğiz, Çatalca marka bir ilçe olacak” vurguları ilçe halkında umut ışığı oldu.

Özlenen bir kadın aday

Çatalca’nın siyasi tarihine bakıldığında ilçe seçmeninin her zaman kadın adayları daha çok tercih ettiği ve belediye başkanı yaptığı biliniyor. Siyasi parti gözetmeden Çağlayan Ege, Gülay (Atığ) Aslıtürk’e oy vererek belediye başkanı yapan Çatalca seçmeni bu kez de Süheyla Topçu’nun aday olmasını ve sonrasında Topçu’yu belediye başkan olarak görmek istiyor. Kadın belediye başkanlarıyla Çatalca’da gelişimin sağlandığı ve ilçenin yapı taşlarının kadın elleriyle yapıldığının altını çizen Çatalca halkı Süheyla Topçu ile gelişen ve bir marka ilçesi olacak Çatalca’yı şimdiden konuşmaya başladı bile.

Önceliği kadınlar, gençler ve çocuklar

Çatalca’da kadınlar, gençler ve çocuklar için yapılacak hizmetlere öncelik vereceğinin altını çizen Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Süheyla Topçu, “ otopark sorunları olmayan, trafik sorunu yaşamayan, eğitim alanları, kreşleri, sosyal donatı alanları, spor alanları, istihdam alanlarıyla donatılmış, kadınların ev ekonomilerine katkı sağlayacak projelerle bütünleştirilmiş, çocuklarımızın eğlenebileceği, oyun oynayabileceği ve sayılmayacak kadar hizmet ile halkımızın rahat bir yaşam sağlayacağı bir ilçe haline getireceğiz. Çatalca geç kalsa da bu hizmetleri hak ediyor” dedi. Her daim her kesime hizmet verecek olan Topçu’nun erkekler üzerine yapacağı hizmetler ise istihdam, yaşam, sosyal donatı, spor alanları vb. üzerinde olacak.

Esnaflar göz bebeği olacak

Çatalca’nın temel taşları olan esnaflara her türlü desteğin sunulacağının da altını çizen Süheyla Topçu üreten her kesime belediye olarak desteklerini sonuna kadar vereceklerini, üretim alanına kadınları ve gençleri de katarak gerek aile gerek ilçe gerekse ülke ekonomisine büyük destekler sağlayacaklarını dile getiriyor. İstihdam yaratan her kesime de desteklerle marka ilçe halini alacaklarını vurgulamaktan da çekinmiyor.

Mevcut belediye bütçesi ile yapılır

Çatalca için onlarca marka projesi, olan Süheyla Topçu’nun en büyük hedeflerinden birisi de Çatalca’yı marka ilçe haline getirmek. Adından her anlamda söz ettiren, marka bir ilçede yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmak ve yatırımcıların göz bebeği olacağı bir ilçe haline getirmek. Marka haline gelmek içinde gençlere, kadınlara, çocuklara yapılacak olan büyük projeler ise ona göre şart.

Çatalca’nın dünyanın en büyük hava alanı yanında olması, Kuzey Marmara yolunun ilçeden geçmesi ise bu marka kent olma yolunda ilçenin en büyük artılarından birisi.

Hizmetler halka sorulacak

Süheyla Topçu’nun en büyük hizmetlerinden birisi de sen ben demeden yapılacak olan hizmetlerin önceden o yerleşim alanındaki halka parti gözetmeksizin sorulması, bilgi alışverişinde bulunulması ve halkın isteklerine göre öncelikli hizmetlerin yapılması.

Her kurumla barışık olarak yatırım getirilecek

Seçimle iş başına gelmesi durumunda devletin her kurumu ile barışık ve Çatalca hizmetlerinin ön planda tutulduğu bir yol ilerleyecek olan Süheyla Topçu, “ Mevcut belediyenin bütçesiyle hizmetler yapılabilir. Ancak büyük projelerin yapılması için devletin kurumları ve Büyükşehir Belediyesi’nden desteklerin alınması gerekiyor. Her kurumla barışık, sen ben demeden, önceliğin Çatalca halkının yaşam kalitesi düşünülerek, kavga etmeden yatırımların getirilmesi için çalışacağız. Her hizmeti halkımızın ayağına gelecek” dedi.

Üniversite- yüksekokul olmazsa olmaz

Belediye başkanı olduğunda Çatalca’ya üniversite ve yüksekokul getireceğinin de altını çizen Süheyla Topçu, “ Üniversite olmazsa olmazlarımızdan. Yüksekokul kesinlikle gelecek. Çatalca üniversiteleriyle, yüksekokullarıyla anılır bir ilçeye dönüşecek” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.