enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5537
EURO
34,8763
ALTIN
2.428,26
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP İlçe Başkanlığından Bekirli ve Kurfallı Halk Ziyaretleri

CHP İlçe Başkanlığından Bekirli ve Kurfallı Halk Ziyaretleri
22.08.2020
132
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe yöneticileri, İBB Meclis üyesi Bora Balcıoğlu, Kadın ve Gençlik Kollları ile birlikte Halk Toplantılarına Bekirli ve Kurfallı mahalleleriyle devam etti.

CHP Silivri İlçe Örgütü “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz” sloganı ile gerçekleştirdiği halk toplantılarına, Bekirli ve Kurfallı’da gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretlerinin ardından, köy kahvelerinde gerçekleştirdiği halk toplantılarıyla devam etti. Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında CHP’li kadınlar da mahalleli kadınlarla bir araya gelerek gündemde ki İstanbul sözleşmesi hakkında bilgi verdi.

Bekirli ve Kurfallı mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda yapılması planlanan paket arıtma tesisi ile atık suların dereye boşalma sorununun bitirilmesi projesi üzerine konuşuldu. Ayrıca vatandaşların hayvan pazarı talepleri, tren yolunun faaliyete geçmesi üzerine ve İBB’nin yenileyeceği parklar hususları özelinde fikir alışverişinde bulunuldu neler yapılacağı hakkında konuşuldu.

Konuşmasında İBB’nin Halk Süt projesine geniş yer veren Başkan Esen, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile İBB’nin vardığı anlaşma kapsamında Ulusal Süt Konseyinin belirlemiş olduğu fiyat olan 2,30 TL üzerinden sütün alınması ve İBB’nin de sütün dağıtım sürecine dahil olması ve projenin detayları noktasında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantılarda Başkan Esen, vatandaşların Su fiyatları ve 2B araziler hakkında yaşadığı sorunlara yönelik partisinin çalışmalarından da bahsetti. Başkan Esen, konu hakkında CHP İstanbul Milletvekilleri Zeynel Emre ve Akif Hamzaçebi tarafından TBMM’ye sunulan İSKİ su tarifesi ve 2B arazileri hakkında ki kanun teklifleri hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI