enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP Sandık Sorumlularını Bilgilendirdi

CHP Sandık Sorumlularını Bilgilendirdi
25.08.2015
103
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi İlçe Örgütü tarafından organize edilen Seçim Kuralları ve Sandık Güvenliği Eğitimi Ünsal Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Sandığa sahip çıkmanın ne derece önemli olduğuna dair Fevzi Çoban ve Halil Oral tarafından verilen eğitim toplantısında konuşan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, “Sandığa oy atmak başka şey, oradaki iradeyi sandıktan çıkarmak başka bir şey. Ama buradaki manzara, sandıklara sahip çıkma noktasındaki kararlılık ve azminizi gösteriyor. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi.

TUĞLU: BAŞARI, SANDIĞA SAHİP OLMAKTAN GEÇİYOR

CHP İlçe Örgütü Eğitim Sekreteri Dilruba Önal’ın açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bu seçim çok önemli. Sizler yıllardır bu partiye emek veren arkadaşlarımızsınız. Bu eğitim, sandıklarımıza daha agresif bir şekilde sahip çıkma gerekliliğini sizlere anlatacak. Oy vermek kadar sandığa sahip çıkmak da çok önemli. Özellikle her türlü illegal yolu deneyen ve deneyecek olan bu iktidar döneminde, istediğimiz kadar çalışalım, sandıklarımıza sahip çıkamadığımız sürece başarı elde etmemiz çok zor. Sizlere güveniyoruz” dedi.

IŞIKLAR: KARARLILIĞINIZI GÖRÜYORUM

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: “ Burada gördüğüm manzara, sandığa sahip çıkma arzusunun ne kadar üst noktaya çıktığının bir göstergesi. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Sizler sayesinde sandığa taşıdığımız oylarımızın yine sandıktan çıkmasını sağlayacak, ülkemizi götürülmek istenen karanlık coğrafyanın yolundan geri çekeceğiz. Türkiye’de iyi ki CHP var.

“ÖNEMLİ OLAN SANDIKTAN HALKIN İRADESİNİ ÇIKARTMAK”

Sandığa oy atmak başka şey, oradaki iradeyi sandıktan çıkarmak başka bir şey. Geçtiğimiz seçimlerde elektrikler kesildi İstanbul’da. Türlü türlü oyunlar oynandı halkın iradesi üzerinde. Beylikdüzü’nde 400 oyla seçim kaybedildi. Mahkeme oyların çalındığını tescil etti. Uzun sürdüğü içindir ki mahkeme, karar olmasına rağmen 5 yıl boyunca AKP tarafından yönetildi. Çünkü onlar kendilerine yakışan şekilde davranıyorlar. Bu defa izin vermeyeceğiz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.