enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP`DE ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

CHP`DE ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
25.08.2015
106
A+
A-
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü tarafından düzenlenen örgüt toplantısında, belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları örgüt ile buluştu.
 TUĞLU`DAN ÖRGÜTTE PARTİLİLERE SİTEM
İstanbul il başkan yardımcılarının da izlediği toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, sözlerine partililere sitem ederek başladı. Tuğlu, “AKP iktidarı, bayramlarda Atatürk büst ve heykellerine çelenk konmasını yasaklayan bir yasa çıkardı.
 Bizler; laiklikten ve cumhuriyetten yana olan CHP’liler, resmi törenlerin dışında çelenk sunumunu yapıyoruz” şeklinde konuşan Tuğlu, “Sizlere, bu etkinliklere katılmanız için SMS atıyoruz. Bugün burada toplanan kalabalığı, ne yazık ki o etkinliklerimizde göremiyoruz. Ne acı ki, en fazla 150 kişi katılıyor çağrımıza. Buradaki kalabalığı, milli bayramlarımızda da aynı duyarlılık içinde görmek istiyorum” dedi. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 29 Ekim sabahı saat 09.30’da Atatürk heykeli önünde toplanılacağını duyurarak, tüm partililerin katılım göstermesi çağrısında bulundu.
Tuğlu`nun konuşmasının ardından, belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan 63 kişi, kısa bir konuşma yaparak kendilerini tanıttı.
KONUŞMA SIRASI İÇİN KURA ÇEKİLDİ
Belediye başkan aday adaylarının konuşma sıraları kura sonucuyla belirlendi. İlk konuşmayı Abdullah Yıldırım, ikinci olarak Selami Değirmenci,  daha sonra Özcan Işıklar ve son olarak da Hüseyin Şahin yaptı.
YILDIRIM ` VEFASIZ OLMAYACAĞIM `
Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım ` Yola çıktıklarını , yolda buldukları ile değişmeyeceğini ifade ederek şunları söyledi:  Yaşadığı kentte halkı ile arasına kapılar örmeyen, kendini Kaf Dağının zirvesinde görmeyen, geldiği yeri unutmayan bir başkan olmak için adayım. Güçlüye değil, haklıya yakın olan, sorun konuşan değil, çözüm üreten, sevgi ve paylaşım odaklı, güleryüzlü belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için adayım. Vefayı, sadakati, hakkı,emeği, güveni hak ettiği yere taşımak için adayım. Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişmeyen bir ekip anlayışı için adayım. Koltukta oturmayan, her daim sahada olan bir başkan olmak için adayım”  Abdullah Yıldırım, konuşmasının sonunda “Genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin, kişisel egolara yenik düşmeden partimizin başarısı için çalışalım” diyerek belirlenecek olan adayın kazanması için çalışacağına dair söz verdi.
DEĞİRMENCİ ` AKP`NİN GERİSİNDE KALMAK BAŞARISIZLITIR `
Abdullah Yıldırım`dan sonra kürsüye gelen Selami Değirmenci, sadece Özcan Işıklar`ı sert ifadelerle eleştirdi. Değirmenci, yerelde iktidar olan bir partinin genel seçimlerde oy kaybetmiş olmasını başarısızlık olarak yorumlarken, mevcut yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini kaydetti. Belediye yönetiminin bina ve belediye personeli yönetimi olmadığını belirten
 Değirmenci, “Bugün eksilere düşmüş olan CHP oylarını geri kazanmak ve arttırmak için kan değişimi şart” dedi. Değirmenci, sözlerine devam ederek; “Önce insan” anlayışı içinde, tutarlı, kararlı ve keyfiyetten uzak bir anlayış içinde olacaklarını belirtti.
IŞIKLAR ` YÜZDE ELLİDEN FAZLA OY ALACAĞIZ `
Selami Değirmenci’nin ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilk olarak belediye çalışmalarını özetledi. Işıklar, “CHP tarihinde ilk kez bu seçimde %50’yi geçeceğiz” dedi. Sözleri sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Özcan Işıklar, “Bizim rakibimiz AKP, kendimiz değiliz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
ŞAHİN ` SİLİVRİ DOĞDUĞUM YER DEĞİL, DOYDUĞUM YER `
Kürsüdeki son konuşmayı Hüseyin Şahin yaptı. Şahin, üstü kapalı olarak Işılar`ı eleştirdiği ve devrimcilik vurgusunu bolca kullandığı konuşmasında, adaylık için parti içi ön seçim yapılmasını talep etti. “Ben Silivri’de yaşamaktan büyük mutluluk duyan, burayı çok seven ve özümsemiş bir partiliyim. Bu güzel ilçenin gelişimi, güzelleşmesi, ihtiyaçları ve gereklilikleri doğrultusunda “doğduğum yer değil ama doyduğum yer” olarak nitelediğim için adayım” şeklinde açıkladı.
CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayları
Abbas Aydın Algür
Adnan Celal Yardımcı
Ahmet Şefik Ataman
Ahmet Yücegök
Ali Kemal Özdemir
Ali Tonta
Ali Vural
Arzu Yalçınkaya
Aysun Sezgin
Bora Balcıoğlu
Burhan Soyaslan
Cafer Bilgiç
Cengiz Aksu
Devrim Uzun
Doruk Bulut
Döne Yıldız
Duygu Demirkan Liv
Düzgün Çetinkaya
Ender U. Ersözlü
Ertuğrul Arslan
Esra Selimoğlu
Ferhat Balin
Fevzi Arslan
Figen Çallı Yılmaz
Figen Yıldız
Galip Üşümüş
Gülcihan Bilgiç
Güler Sakallıoğlu
Gülsüm Onur
Gürcan Albayrak
Hakan Sefa
Hüseyin Toprak
İbrahim Çeşmecioğlu
Kazım Akın
Mahmut Korkmaz
Mehmet Delikaya
Mehmet İşçi
Melih Yıldız
Muharrem Mutu
Murat Çorak
Mustafa Yazıcı
Mümün Koçoğlu
Nazan Kaçar
Nazif Konuk
Özen Özden
Rafet Keskin
Recai Öney
Rıfat Yanmış
Sezai Yavuz
Sibel Eskicioğlu
Suna Göçengil
Süheyl Kırkıcı
Şaban Karagöz
Şenel Yıldırım
Şerif Sezen
Tuncay Özkurt
Tülay Sinkil
Türksel Özkan
Ünal Doğrul
Yaşar Gören
Zafer Bıyıklı
Zeynel Yıldız
Zübeyde Buse Mert

 
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.