enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5199
EURO
34,8030
ALTIN
2.422,59
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE COŞKULU BULUŞMA

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE COŞKULU BULUŞMA
25.03.2019
129
A+
A-

Cumhuriyet Mahallesi Parkköy’de coşku ile karşılanan Başkan Işıklar: “Temiz, taze bir başlangıçla, Silivri aydınlıklara ilerleyecek..!” dedi.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Mahallesi Parkköy’de hemşerileriyle buluştu. Kadınların da bulunduğu coşkulu kalabalığa seslenen Işıklar, yeni dönem projelerini aktardı. Meşaleler, alkışlar ve hepimizin başkanı şarkıları ile başlayan coşkulu buluşmaya CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ile Millet İttifakı ilçe temsilcileri CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Cumhuriyet Mahalleli meclis üyesi adayı Bilal Ermiş ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Işıklar: “ Sıkıntılarınızı biliyorum”

Başkan Işıklar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Adı gibi cumhuriyet sevdalısı hemşerilerim hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Silivri’yi adaletli, hakkaniyetli geleceğe taşımak için, bu sevgiye layık olmak için karşınızdayız. Bu güzel mahallemizin güzel insanları, Silivri’mizi memleket kabul etmiş hemşerilerim, burasını bir arada yaşamak için koruduk. İşlerimize müdahale ettirmemekte kararlıyız! Yeter diyoruz bu kadar ıstırap..! Başımıza sel felaketi geldi. Burasına araçlarla giremediğimiz günleri biliyorum. 2 sene temizlemek için çabaladık çektiklerinizi, sıkıntılarınızı biliyorum. Görüyorsunuz mayın tarlası gibi habersiz bir gün Bedaş’ı, bir gün İgdaş’ı gelip kazıyor, böyle düşmanca bakan, kazdıktan sonra haberimiz olan çalışmalardan, bu esaretten Silivri’yi, İstanbul’u kurtaracağız.

“Hizmet dedikleri şey rant, rant, rant!”

Artık bu ayrışma bitsin! Bizi ötekileştiren, düşmanlaştıran anlayışa dur diyeceğiz artık yeter. Silivri’de renkleriyle, gelenekleriyle korunmuş bir belediye var burada. Canımızı dişimize takarak lobilere karşı sizi huzur içinde yaşatmaya çalıştık… Bunun sebebini anlatmaktan utanıyorum artık, aydınlatma eksik diyen hemşerilerimize.. Bu eziyetlerin hesabını nasıl verecekler işte bunu anlatmak lazım. Bu dönem anket açıklayamıyorlar, yok. Şimdi İstanbul’u halka, insan sevgisine teslim edeceğiz. Ekrem İmamoğlu kapı kapı, sokak sokak çalışıyor aynı bizim gibi. Biz de her gün dolaştık, sandıklarla, geleceği umutla birlikte taşıyacağız.  Kıyı kenar çizgisi çıktı, sahildeki yapıların ruhsatı var, kıyı bandını birlikte düzenleyelim dedik. Yok, dediler. Ama buralar düzenlenecek! Neden bir gün Bedaş, bir gün su, kanal, fiber kablosu geliyor.! Dertleri müteahhitler, yandaşları besleyecekler sebep bu. Kazıp bırakıyorlar, biz peşinden koşuyoruz. Beyaz masadan ‘Gidip Silivri Belediyesi’ne başvurun’ yanıtı veriyorlar! Neden bizden kurtulmak istiyorlar biliyor musunuz? Burasını yağmalamak istiyorlar..!ama bizi engelleyemeyecekler. Mahallelerimiz düzenlenecek kimse önüne engel olamaz. İstanbul’un ön yüzü şatafat içinde arka tarafı sefalet. Hizmet dedikleri şey rant, rant rant..! Esenyurt’da 25 gün katil bulamadılar, kültür, medeniyet ahlakımız gitti beton yığınlarında kayboldu. Büyük Atatürk’ün değerlerini kaybettiler.. biz burada koruyacağız. 10 sene bu eziyeti bize çektirdiler, artık pes diyoruz bu arazilerimiz üreterek zenginleşecek..!

“Tarım satış merkezleri, üniversiteler açacağız, hayvancılık gelişecek, ürünlerimizi satacağız,”

Denizi turizmimize hizmet eder hale getireceğiz, biz getireceğiz Ekrem İmamoğlu ile birlikte yapacağız. 400 bin Suriyeliyi getirip vatandaş yapmaya çalışıyorlar, o kardeşlerimizi memleketlerine davulla zurnayla göndereceğiz. Ortadoğu politikasının yanlış uygulanmasından dolayı zararını Türkiye çekiyor. Şimdi gözleri burada, bizi cezalandırma sebebi haline getirmeye çalışıyorlar. Biz zilletiz ya, bayrak ezan düşmanıyız ya! Nasıl mescitler yaptık, tarım satış merkezleri açacağız, ürünlerimizi satacağız, üniversiteler açacağız, hayvancılık gelişecek boşuna mı koruduk bu toprakları? Birçok belediye başkanı arkadaşım bizi örnek gösteriyor, biber 25 TL olunca burada yaptığımız projenin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Cumhuriyet mahallesi mahalle evlerimizde kadınlarımız eğitim aldı.

“ ‘Biz aydınlık bir gelecek istiyoruz’ diyeceğinize inanıyorum”

Denizden yukarı doğru yükselen bir inşaat şeklimiz de olarak inşaat da gelişecek. Eğitim düzeyi artacak, refah da artacak. Hepinizin huzurunda söz veriyorum; hepimizin namusumuzu şerefimiz gibi koruduk şimdi bilimle, akılla geliştirmeye, bir arada; bulutla yağmur gibi, etle tırnak gibi Allah’ın yarattığını ayırmadan ileriye götürmeye devam edeceğiz. “Biz aydınlık bir gelecek istiyoruz” diyeceğinize gönülden inanıyorum. Bizi bölmek isteyenlere, gizli pazarlıklarla bölmek için ortaya çıkanlara en güzel cevabı vereceğinize inanıyorum. Temiz taze bir başlangıçla, Silivri aydınlıklara ilerleyecek. Hoş çakalın cumhuriyetle kalın!”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.