enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,8858
ALTIN
2.437,54
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Değirmenci, “Volkan Yılmaz Silivri’de Seçim Kazanamaz”

Değirmenci, “Volkan Yılmaz Silivri’de Seçim Kazanamaz”
24.03.2019
122
A+
A-

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Silivri Muşlular Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Silivri Muşlular Derneğini ziyaret etti. Silivri’de mevcut yönetimin değişmesi gerektiğini belirten Efsane Başkan Değirmenci, projelerini anlattı.
Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Değirmenci, “Silivri’nin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

“MHP’NİN ADAYININ YÜZDE  30’U BULMA ŞANSI YOK”
“Bölünmeyelim” diyen bir vatandaşa, Efsane Başkan, “Volkan Yılmaz Silivri’de birinci olamaz. Silivri’de seçim kazanamaz. Kişilik olarak iyi biri, beyefendi bir insan ama o ittifak içinde seçimi kazanmayacağı çok açık. Eğer AK Parti’nin adayı olsaydı biz çıkmazdık. Çıksaydık o zaman bölünme hikayesi gerçek olurdu. AK Parti tabanının çok büyük bir bölümü MHP adayına destek vermeyecek. MHP’nin adayının yüzde 30’u bulma şansı yok. Toplulukları ne kadar kalabalık gözükürse gözüksün, o insanların sağdan soldan taşımalar ile getirildiğini çok net görüyorsunuz. Onun etrafında olanlar Silivri’de oy verecek insanlar değil. Volkan Bey’in bütün iyi niyetine rağmen alacağı oy yüzde 30’u geçemez. Oylarınızı Volkan Bey’e döndürmediğiniz sürece kazanan O olmayacak.

“KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”
DSP ve CHP aynı sayılır. Bizden biri kazanacak. Beğeniyorsanız Özcan Bey’i saygı duyarız. Sırf Özcan Bey kaybetmesin, sahip çıkalım derseniz, 10 yıl yaşadığımız gibi devam ederiz. Kazanan asla cumhur ittifakının adayı olmayacak. AK Partili çok fazla destek alıyoruz. Millet ittifakı içinde de aynı şekilde. Biz şuan da öndeyiz arkadaşlar. CHP’nin oyları yarıya düştü. İlçe başkanımız hariç bizim arkadaşlarımızın hepsi CHP’li. Biz bölmek için çıkmadık. Kazanacağız. Volkan Bey’in oyunu çıkardığımızda yüzde 70 kalıyor, biz kaybetmeyeceğiz. Ondan şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.