enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEMİRAL:Işıklar kirli siyaset yapıyor

DEMİRAL:Işıklar kirli siyaset yapıyor
25.08.2015
107
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın şark kurnazlığı yaparak, yaklaşan yerel seçimlerle birlikte oy avcılığı için kirli oyunlarla halkı yanılttığını vurgulayan Demiral; “ İBB ekiplerimizin bütün uyarılarına rağmen Özcan Işıklar, sırf oy avcılığı ve “biz yaptık onlar yıktı” desinler diye haksız bir şekilde halkı yanıltıyor. Silivri halkı neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Yalanla dolanla siyaset yapanları 29 Mart’ta sandığa gömeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

BU ADAM KANUN KURAL TANIMIYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, özellikle son dönemde kamu arazilerini izinsiz bir şekilde İBB tarafından yıkılacağını bile bile yandaşlarına peşkeş çektiğini dile getiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “ Bahsi geçen çay bahçesinin bulunduğu alanın kime ait olduğu belli değil. Şu anda orası Silivri Belediyesi ile Milli Emlak arasında mahkemelik bir durumda. Silivri Belediyesi bu arazinin kime ait olduğu ile ilgili belge veremiyor. Aynı zamanda burası taşkın alanında ve yapı izni yok. İBB’nin 12.06.2013-118 nolu kararı var. Silivri Belediyesi tarafından bu alana yapı yapılmaya başlandığında İBB ekiplerimiz tarafından defalarca uyarılmasına rağmen, her zaman ki gibi kanun nizam tanımayarak şark kurnazlığı yapan Özcan Işıklar, Alibey Spor Kulübü’nün kullanımı için buraya ruhsat vermiş. Kaçak ve izinsiz olarak inşa ettiği çay bahçesi yıkılınca işin içine gardiyanları da katarak kamuoyunda ‘biz yapıyoruz, İBB yıkıyor. Hizmet etmemizi engelliyorlar’ algısı oluşturmaya çalışıyor. Tıpkı sahil boyunda kendi yandaşlarına peşkeş çektiği büfe yerleri gibi Selimpaşa’da balıkçılara yaptığı gibi burada da aynı kurnazlığı yaparak vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep oluyor. Bu adam kanun kural tanımıyor olan yine Silivrili hemşerilerimize oluyor.”

IŞIKLAR’IN OYUNUNA GELİP MAĞDUR OLMAYIN

“Buradan sevgili hemşerilerime seslenmek istiyorum; Lütfen Özcan Işıklar’ın kirli oyunlarına alet olmayın. Size söz verdiği yerlerle ilgili mutlaka bize ve İBB yetkililerine danışın. Özcan Işıklar’ın oyununa gelip mağdur olmayın. Sizin maddi manevi zararınız Özcan Işıklar’ın umurunda değil. Onun tek derdi, bu tarz kirli ve kanunsuz oyunlara sizleri alet ederek AK Parti’yi kötülemek, İBB’yi kötülemek. Gerek partimiz, gerekse İBB tarafından bu konuda defalarca uyarılmasına rağmen bu tarz kirli oyunlarından vazgeçmedi.”

YÖNETİM ZAFİYETİ İLE SİLİVRİ’YE 5 YIL KAYBETTİRDİ

“Görev süresi boyunca yönetim zafiyeti ile Silivri’ye 5 yıl kaybettirdiği gibi, kanun kural tanımadan, çoluğunun çocuğunun rızkı için yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızı, kirli oyunlarına alet ederek mağdur eden Özcan Işıklar’a, kimin despot bir anlayış içerisinde olduğunu, kimin çeteleşmiş bir zihniyet ile hareket ettiğini Silivri halkı 30 Mart sabahı çok iyi gösterecektir. Silivri AK hizmetleri çok özledi ve İnşallah 30 Mart’tan sonra Silivri kaybettiği 5 yılı, AK Belediye ile 6 ayda geri kazanacak. AK Parti ile Silivri kazanacak. Silivri’de yaşayan bütün hemşerilerimiz kazanacak” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.