enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ekim meclisinin ilk oturumu görüşüldü

Ekim meclisinin ilk oturumu görüşüldü
02.10.2018
115
A+
A-

Silivri Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, Özcan Işıklar’ın başkanlığında 1 Ekim 2018 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleşti.

Bir önceki meclis tutanakları oylanıp kabul edilerek başlayan toplantıya CHP’den Semih Ayeş ve Cengiz Aksu, AK Parti’den Rıfat Kutlu, Mustafa Saral, Yusuf Köroğlu ve Mutlu Bozoğlu izinli sayılıp katılmadı. Ekim ayı içinde kaydedilecek Yaşlılar Haftası, Çiftçi Kadınlar ve Sokak Hayvanları günlerine ilişkin iktidar ve muhalefet temsilcileri önergeler ve gündeme geçmeden önce görüş ile temennilerini paylaştılar.
Meclis toplantısında görüşülen maddeler şöyleydi:

G Ü N D E M:
1. Acize ücreti maaşının arttırılmasına ilişkin gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
2. Silivri İlçesi Piri Mehmet Paşa Mahallesi 8 ada 130 parselin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı hakkındaki gündem maddesi İmar Komisyonuna gönderildi.
3. Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 1060 parselde kayıtlı taşınmazın satışı ile ilgili bilgi veren Başkan Işıklar, vatandaştan gelen bir talep olduğunu belirtirken konuyu görüşülmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.
4. Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi 1742 ada 1 parsel sayılı taşınmazda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile belediyemiz arasında ortak hizmet projesi kapsamında sosyal kültürel tesis yapımına yönelik yapılan protokolün süresinin uzatılmasıyla ilgili gündem maddesi de İmar ve Hukuk Komisyonlarına havale edildi.
5. Belediyemiz kadrolarında derece değişikliğine ilişkin gündem maddesi oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.
6. Belediyemiz 2019 Mali yılı bütçesi ve performans programının görüşülmesine ilişkin gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular arasında yerini altı.
Gündemin 7. Maddesini Belediye Başkanlığının önerisi ile “Silivri Belediyesine ait 34 ZMP 83 plakalı aracın Silivri Özel Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne tahsisi” oluşturdu. Konu oybirliğiyle kabul edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.