enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5627
EURO
34,8130
ALTIN
2.418,56
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ertan Civaş; “Silivri Mimarsinan Mahallesine yeniden talibim”

08.10.2018
301
A+
A-

Silivri Mimarsinan  Mahallesi Muhtarı Ertan CİVAŞ , 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Gazetemize yaptığı açıklamada yedi  yılı aşkın görev yaptığı  Silivri Mimarsinan  Mahalle Muhtarlığı görevine devam etmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Civaş , Silivri Mimarsinan  Mahallesine yeniden talip olduğunu söyledi.

Muhtarlığı döneminde Silivri Mimarsinan  mahallesinde yaptığı çalışmalarla herkesin gönlüne taht kuran ve her ihtiyaca cevap verme adına ekibi ile birlikte elinden gelen çabayı gece gündüz demeden gösterdiğini söyleyen  Ertan Civaş , “Yeni dönemde de geçtiğimiz dönemden daha çok çalışıp insanların güvenini tazelemek için yola devam etme kararı aldığını söyledi.”

“2019 Yerel Seçimlerinde Muhtar Adayı olarak Slivri Mimarsinan  Mahallesinde yaşayan insanların oylarına yeniden talibim” diyen  Civaş , “Yedi  yılı aşkındır Silivri  İlçesi Mimarsinan  mahallesinde görev yapmaktayım. Bu zamana kadar yaptıklarımızın üzerine koyarak yola devam etme kararı aldığımı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Görevde bulunduğum ilk günden beri aynı heyecanla çalışmalarımızı ekibim ile birlikte sürdürüyoruz. Yeni dönemde de yarım kalan işleri tamamlayıp seçmenlerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına elimizden geleni yapmaya gayret edeceğimin sözünü veriyorum. 2019 Seçimlerine kısa  bir zaman olmasına rağmen adaylığımı bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah çıktığımız bu yolda Allah bize daha güzel işler yapmayı nasip eder” şeklinde konuştu.

Haber: Adnan YILDIRIM

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.