enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esbim 300 Vatandaşa Daha Umut Oldu

Esbim 300 Vatandaşa Daha Umut Oldu
02.02.2022
151
A+
A-

Esenyurt’taki işsizlik sorununa çözüm üretmek için çalışan ve bugüne kadar binlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), Esenyurtlu 300 vatandaşı daha iş sahibi yaptı.

İş arayan 520 vatandaş Esenyurt Belediyesi Nene Hatun Kültür Merkezi’ne gelerek bir tekstil firmasının yaptığı mülakata katıldı. ESBİM’in iş arayan vatandaşlar ile tekstil firmasını buluşturduğu mülakatta 300 kişi daha istihdam edildi. Mülakat, Koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşların HES koduna bakılarak gerçekleşti. Kişiye özel dezenfektan ve kalemlerin dağıtıldığı mülakatta, oturma düzeni de sosyal mesafe kuralına uygun olarak ayarlandı.

‘’ESBİM Varsa Herkes İçin Var’’

ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu, 2022 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek ‘’İşsizlik Türkiye’nin kanayan yarası. Esenyurt Belediyesi olarak, Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un öncülüğünde işsizliğe çare olmaya çalışıyoruz’’ dedi. Her gün mülakatların devam edeceğini söyleyen Boduroğlu, iş arayan vatandaşların, başvuru için ESBİM’in internet sitesinden ayrıntılara ulaşabileceğini ekledi. Bugün itibarıyla 300 kişiye daha istihdam sağlandığı bilgisini veren Boduroğlu, ‘’ESBİM varsa herkes için var, tüm iş arayanları ve işverenleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.