enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ESEN, “GELECEK BİZİZ, BİZ GELECEĞİZ…

ESEN, “GELECEK BİZİZ, BİZ GELECEĞİZ…
23.11.2019
122
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Berker Esen yaklaşan İlçe Başkanlığı Kongresinde partililerinden destek için bir açıklama yayınladı. 

Esen’in açıklaması şu şekilde oluştu;

“Ülkemizin kurucu partisi 96 yıllık dev çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin kıymetli üyeleri; İlçe Başkanlığımızın olağan kongre sürecinde mahalle delegesi seçimlerimizi tamamlıyoruz. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerle üyelerimizin teveccühleriyle ilçe kongremizde oy kullanacak mahalle delegelerimiz belli olacak.

Almış olduğumuz parti terbiyemizle kimseyi kırmadan üzmeden rakiplerimiz hakkında olumsuz tek kelime etmeden sadece kendimizi anlatarak süreci sürdürmeye özen gösterdik. 

Geçirdiğimiz süreç boyunca hep birleştirici bir dil kullanmaya çalışarak hayallerimizden ve göreve gelirsek gerçekleştireceğimiz projelerimizden bahsettik. Gençliğimizin verdiği enerjiyi parti büyüklerimizin deneyimi ile harmanlayıp aydınlık yarınları, umudu ve en önemlisi yeniden iktidarı örgütlemek için tüm Cumhuriyet Halk Partilileri bir olmaya birlik olmaya BEYAZ LİSTEMİZİ desteklemeye davet ediyoruz.

Bütün renkler birleşip, bütünleştiğinde oluşturduğu renk BEYAZ’dır. BEYAZ temizlik, yenilik, saflık, doğruluk, aydınlık, ferahlık, saflık ve dürüstlük demektir. Bizde buradan hareketle partililerimizin BEYAZ LİSTEMİZE vereceği destek ile tertemiz hayallerimizle, yenilikçi projelerimizle aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz diyoruz.

Partimizin ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir. Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, O’nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” Sözlerinden aldığımız cesaret ile bir kez daha söylüyoruz “Gelecek güzel günler gençlikle gelecek” çünkü “Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz.”

Yeni bir umuda, ortak bir geleceğe ihtiyacımız var! Artık aynı isimler etrafında benzer vizyonlar üzerinden siyaset yapma dönemi sona ermeli. Mustafa Kemal’in işaret ettiği gençliğe siyasette yer vererek yeni umutlara yelken açmalıyız.

Şair Nazım Hikmet’in ‘Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ dizelerinde bahsettiği kardeşliği bütün renklerin birleşimi olan BEYAZ LİSTEMİZ ile sağlayacağımıza inanıyoruz. Partimizde ki hiçbir isimi ötekileştirmeden, bana oy vermeyenler üzülecek gibi söylemlere girmeden partimizi bileştirerek yeniden iktidara yürüyeceğiz.

Bir kez daha söylüyoruz gençliğimiz var, emeğimiz var sözümüzde olacak! Gençliğe yer verin iktidara gidelim. Gün yılgınlık zincirlerini kırma, umutları tazeleme günüdür. Biz artık şarkı dinlemek değil iktidar şarkılarını söylemek istiyoruz! Değerli partililerimizden sen, ben demek için değil biz demek için BEYAZ LİSTEYE destek vermelerini istiyoruz. ” 

 

Berker ESEN

CHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKAN ADAYI

Kaynak: http://gazetesilivri.com/

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.