enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esen,”Kurban Bayramı’nı dünya olarak Pandemi, Türkiye özelinde ise derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz.

Esen,”Kurban Bayramı’nı dünya olarak Pandemi, Türkiye özelinde ise derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz.
31.07.2020
122
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker ESEN, Kurban Bayramı dolayısı ile sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti;

“Kıymetli Silivrililer,

Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Kurban Bayramı’nı dünya olarak Pandemi, Türkiye özelinde ise derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz.

Ama umutsuzluğa kapılmayacağız. Her sorunumuzu akılla, bilgiyle, birikimle, deneyimle çözeceğiz. Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Yoksula, yolda kalmışa, yardıma muhtaca hakkını vermek için hep birlikte çalışacağız, israftan kaçınacağız.

 

Değerli Silivrililer,

İstanbul’dan Türkiye’ye Tek Yön İktidar! Şiarıyla çıktığımız bu yolda hedefimiz “hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu” güzel Türkiye’yi Silivri’mizden başlayarak inşa etmektir. Kurban Bayramı’nın getirdiği en önemli güzelliklerden biri de paylaşma ve dayanışma kültürüdür. Hakça bir düzen için her zaman dayanışmayı ve paylaşmayı ön planda tutan Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Kurban Bayramı’nda egemen olan bu ruhun, Türkiye’de daima etkin olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Komşumuz açken tok yatmayacak, yapacağımız yardımı da insan onurunu koruyarak yapacağız. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.

Bu duygularla, salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yurttaşlarımızın bu zor dönemde güzel bir bayram geçirmesi en büyük dileğimizdir. Vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bir dayanışma ve barış bayramı olarak kutladıkları Kurban Bayramı’nın herkese sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum.

 

Berker ESEN

CHP Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI