enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt Alperen Ocakları Yemekte Buluştu

Esenyurt Alperen Ocakları Yemekte Buluştu
13.10.2015
326
A+
A-

Alperen Ocakları Esenyurt İlçe Teşkilatı Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İş adamı Sait Doğanay’ın organize ettiği ve Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aktaş, Alperen Ocakları Esenyurt İlçe Başkanı Ozan Aktaş, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve çok sayıda Alperen Ocakları üyesi katılım sağladı.

Düzenlenen toplantıda okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını yapan Alperen Ocakları Esenyurt İlçe Başkanı Ozan Aktaş, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) in ‘Birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır’ sözünü hatırlatarak son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı birlik mesajı verdi.

Ozan Aktaş’ın konuşmasının ardından söz alan Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aktaş, “Bizim davamız Türk-İslam davasıdır. Bizler Peygamber efendimizin bize hediye olarak bıraktığı Kur’an-ı Kerim ve sünnetlere sahip çıkmaya çalışıyoruz” dedi.

Hüseyin Aktaş’ın ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaşanan süreç içinde millet olarak oyuna gelinmemesi gerektiğini vurguladı.

“Zulüm görenlere kapılarımızı açtık”

Nikâh Sarayında düzenlenen toplantıda Alperen Ocaklarıyla bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, “ Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bu milleti her türlü kötü işlerden ve belalardan muvaffak etsin. 1000 yıldan fazla bir süredir biz Müslümanlığı kabul etmiş olan bir milletiz. Bizim atalarımız Peygamber Efendimizin  ‘İstanbul elbet fetih olacak, onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden asker ne güzel asker’ sözüne nail olmuşlardır. 100 yıldır bu ülkede vesayet altındayız. Müslüman olduğumuz için sürekli aşağılandık. Bizlere bu hakaretleri yapanların liderlerini bizim atalarımız yazdığı bir mektupla zindandan çıkarmıştır. İspanyada zulüm gören, Polonya’da zulüm gören Yahudilere bile bizim atalarımız kapılarını açmıştır. Rabbim İslamiyet’in kıyamete kadar var olacağının müjdesini vermiştir ve ne mutlu ki Rabbim kendi dinini yaşatabilmek ve korunması için 7 milyar insan arasından bizim milletimizi seçmiştir. Bugün bile İslamiyet’in yayılmaması için saldırılar devam ediyor. Ama biz bu dinin bekçileri olarak buna izin vermemeliyiz. Son günlerde yaşanan olaylar karşısında sabırlı olmalıyız, birlik olmalıyız, dış güçlerin oyunlarına gelmemeliyiz” dedi.

IMG_3542 IMG_3550 IMG_3553 IMG_3554 IMG_3558 IMG_3577

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.