enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5644
EURO
34,6957
ALTIN
2.487,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’ta Eğitim Bir-Sen’den Konferans

Esenyurt’ta Eğitim Bir-Sen’den Konferans
21.03.2017
118
A+
A-

Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şubesi üyeleri, Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta bir araya geldi.

 Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şubesi üyeleri, Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube tarafından düzenlenen konferansa Ankara Milletvekili ve Eğitim Bir-Sen Sendikası Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitimcilere görevlerinde başarılar dileyerek, ilçede eğitim seviyesinin yükselmesi için ne gerekiyorsa bu alanda çaba gösterildiğini, bunda en büyük etkenin de eğitimciler olduğunu vurguladı.

“Bizleri 28 Şubat süreci ve 15 Temmuz darbe teşebbüsü ile yıldırmak ve hep önümüzü kesmek istediler” diyen TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu ise, “Aralıklarla darbe üzerine darbe yaparak ülkemizin güçlenmesine hep engel oldular. Ama bir uzun adam çıktı ve artık tüm dünyaya dur dedi. Sen benim ülkeme, benim milletime bunları yapamazsın dedi. Bundan sonra Allah’ın izniyle inşallah hiçbir şey yapamayacaklar. 16 Nisan referandum sürecinde bunların önüne geçeceğiz ve bir kez daha gereken cevabı vereceğiz. Sizler Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Sendikası olarak her zaman 15 Temmuz’da olduğu gibi 16 Nisan’da yine devletimizin nöbetçisi olacaksınız “dedi.

” Esenyurt halkına 15 Temmuz günü direnişinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine devam eden Gündoğdu, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenyurt halkına ve Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na 15 Temmuz darbe girişimi günü direnişinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizler 15 Temmuz günü bir Çanakkale destanı gibi bir destan yazdınız. O kara günde 18 yaşının altında kardeşlerim vatan için sokağa döküldüler. Tıpkı Çanakkale’de 14-15 yaşındaki Mehmetçiklerimizin olduğu gibi. Bana göre akıl yaşta değil baştadır. 15 Temmuz günü vatan için her şeyi göze alabiliyorsa bu kardeşim seçilme yaşını da hak ediyor demektir” dedi.

Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, yeni sistemi ve 18 maddeyi de özetleyerek katılımcılara anlattı. –

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.