enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’un Termal Tesisleri Cazibe Merkezi Haline Geldi

Esenyurt’un Termal Tesisleri Cazibe Merkezi Haline Geldi
16.02.2017
110
A+
A-

Sağlık turizminde adını termal ile duyuran Esenyurt’ta termal tesisler yeni cazibe merkezi oldu. Tesisleri haftada 2 bin kişi ziyaret ediyor.

İstanbul’un hızla gelişmekte olan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Üç yıl önce bulunan termal suyun ardından, belediye kısa süre içinde ilçede bir bir termal tesisleri faaliyete soktu.

İki ayrı bölgede bulunan ve “Hipertermal Zengin Mineralli Sular” sınıfından olan termal suların bulunduğu tesisler de kısa sürede cazibe merkezi haline geldi. Birçok kurum ve kuruluşun da organizasyonları için seçtikleri termal tesislere özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ilgi gösteriyor. Üniversiteli öğrencilerin termal tesiste düzenlediği defileye de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Müşterilerin yüzde 70’i Esenyurt dışından

Dejeneratif eklem hastalıkları, inflamatuar romatizmal hastalıklar, yumuşak doku romatizmaları, bel ve boyun ağrıları gibi rahatsızlara iyi geldiğini ifade edilen tesisler hakkında açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, tesislerin İstanbul için fırsat olduğunu dile getirdi. Tesisleri ziyaret edenlerin rakamı hakkında açıklama yapan Temel konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Tesislerde doktor, fizyoterapist, hemşire, acil tıp teknisyeni var. Dolayısıyla burası termal kür ve tedavi merkezi. Yani insanlar burada hem keyif yapabilirler hem de tedavi olabilirler. Çok uzaklara gitmelerine gerek yok. İstanbul için büyük bir fırsat. Her tesisimizi haftada 2 bin civarında insan ziyaret ediyor. Gittikçe bu ibre yükseliyor. Müşterilerimizin yüzde 70’i, Esenyurt dışından geliyor.”

a termal tesisler yeni cazibe merkezi oldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.