enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

FENER KÖYÜ ERKEKLERİ ZOR DURUMDA

FENER KÖYÜ ERKEKLERİ ZOR DURUMDA
25.08.2015
113
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ramazan ayı içerisinde Fenerköy’de gerçekleştirilen iftarda verdiği sözü yerine getirerek yaklaşık 250 kişilik bayan gurubunu Konya Mevlana gezisine gönderdi. Fenerköy meydanında düzenlenen uğurlama törenine, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerköy muhtarı Muharrem Eren, bazı mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
Fenerköy’den günü birlik olarak 7 otobüsle Konya Mevlana gezisine gidecek olan 250 kişilik bayan gurubunu uğurlamak için düzenlenen törende konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Hacılarımızın duraklarından birisi olan Konya’da sizlerden başata Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve fedakâr silah arkadaşları olmak üzere, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bütün devlet büyüklerimize, ülkemize ve Silivri’mize dua etmenizi istiyorum. Şunu da özellikle belirtmeliyim ki çok çalışkan bir muhtarınız var. Bu güne kadar bir defa olsun şahsına bir talebi olmadı. Onun gecesi gündüzü Fenerköy oldu, Fenerköy’e hizmet oldu. Bu gayreti ve çalışkanlığı dolayısı ile Muharrem Eren ağabeyimizi tebrik ediyor, bundan sonrada onun hizmetlerine desteğimizin devam edeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi. Karakaş, “ mahallemizde sanırım bu akşam yemek yapacak ev hanımı kalmadı. İşler evin erkeklerine kaldı.” Espri yapmayı da ihmal etmedi.  
KARAKAŞ DUA İSTEDİ
EREN’DEN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

Fenerköy Mahalle Muhtarı Muharrem Eren, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a Konya gezisi için sağladığı destek için teşekkür ederek, “Bu güne kadar taleplerimizin hiç birini geri çevirmeyen ve ne istediysek, ne talep ettiysek yerine getiren bu günde yaklaşık 250 kişilik bayan gurubumuzu Konya gezisine gönderen başta AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a, ilçe yönetimimize, Otobüsler için Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve emeği geçen katkısı bulunan her kese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.