enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gelişme,insana değer vermektir

Gelişme,insana değer vermektir
25.08.2015
92
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar hemşerileriyle buluşmasını sürdürüyor. Büyük Birlik Sitesi sakinleriyle biraraya gelen Işıklar, ilçenin kuzey ve güneyini birleştirecek olan, E5’in yukarıya kaldırılması yönündeki projenin yatırım bütçesine alınmasına karşın engellendiğini ifade etti. Bir çok kuruluşun, STK’nın da ilçenin kuzey kısmında yer alacağına vurgu yapan Işıklar, bölgede hayatın canlanacağını, toplumsal yaşamın hareketleneceğini ifade etti.

MODERN PAZAR YERİ KURACAĞIZ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Işıklar site sakinlerine hitaben konuşmasında şunları kaydetti: “Cuma ve Perşembe günleri açılan pazarları kapatacağız. Onların yerine Kiptaş 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgeye kapalı, modern bir Pazar yeri yapacağız. Ayrıca Pazar alışverişi esnasında çocuklarınızı bırakabileceğiniz bir fonksiyonu da ilave edeceğiz”

“ATATÜRK MÜ ERDOĞAN MI? DİYE SORAN BİR ZİHNİYETLE KARŞIKARŞIYAYIZ.”

Çocuklarımızı sağlam temeller üzerinde geleceğe hazırlamak zorundayız. O nedenle doğumundan, eğitim sürecine kadar her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Okul çantasından, defterine kalemine, sağlıklı beslenmesine kadar her konuda belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Ama tüm bunların karşısında da öyle bir zihniyet var ki, 6 yaşındaki çocuğa ‘Atatürk’ümü yoksa Erdoğan’ı mı daha çok seviyorsun diye sorabiliyorlar.

SAHİLDEKİ DOKUYU BURAYA TAŞIYACAĞIZ

Silivri sahilinde son olarak çay bahçeleriyle yaptığımız düzenlemeyi hepiniz biliyorsunuz. İşte tüm bunlar sizlerin yaşamsal alanlarında da olacak. Kısaca merkezinde ne varsa etrafında da aynısı olacak. Bundan şüpheniz olmasın.

“BENİM BOYNUMUN BORCUDUR”

Ben, sadece elinizi vicdanınıza koyarak düşünmenizi istiyorum. Vereceğiniz destekten dolayı sizleri pişman etmeyeceğiz. Arkadaşlarıma kefilim. 30 Mart’ta bu iktidarın zihniyetine dur diyecek, Silivri’ye hizmetkâr seçeceğiz. Silivri’yi çok daha ileriye götürmek benim boynumun borcudur.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.