enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4744
EURO
34,8431
ALTIN
2.451,36
BIST
9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Halk Meclisinde Hem Vatandaşın Sorunları Dinlendi Hem de Yeni Anayasa Anlatıldı

Halk Meclisinde Hem Vatandaşın Sorunları Dinlendi Hem de Yeni Anayasa Anlatıldı
02.03.2017
88
A+
A-

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, düzenlenen halk meclisi toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi.

 Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, düzenlenen halk meclisi toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi. 16 Nisan’da referanduma sunulacak olan yeni anayasanın detaylarını da anlatan Başkan Çağırıcı, “İnşallah 16 Nisan’daki referandumla beraber bu ülkede darbeler tarih olacak” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde düzenlenen halk meclisi toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçede yaşayan her vatandaşın en ufak sorunuyla yakından ilgilenen ve çözüm üreten Başkan Çağırıcı, toplantıda 16 Nisan’da referanduma sunulacak olan yeni anayasanın detaylarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi. İlçeyi yönetenler ile ilçe sakinlerinin bir araya geldiği toplantıda Başkan Çağırıcı, Sancaktepe Mahallesi sakinleriyle karşılıklı görüş ve düşüncelerini paylaşarak, vatandaşların sorunlarını not alıp birim müdürlerine talimat verdi.

“Şimdiki sistemde cumhurbaşkanı istemezse hükümeti çalıştırmaz”

Çağırıcı, Bağcılar’da eğitim, sağlık, spor ve kültür başta olmak üzere her alanda önemli projeleri hizmete sunduklarını belirtti. 15 Temmuz’un bu ülkenin bir miladı olduğunu ifade eden Çağırıcı, “Artık Türkiye eski Türkiye değil. Değişim ve dönüşümün, gelişimin sürecinde mutlaka yönetim şekliyle de yenilenmesi lazım. Mevcut sistemin içerisinde aslında bir komünist sistemi var, saklı. Şuandaki sisteme göre başbakan ile cumhurbaşkanının anlaşıyor olması demek iyi bir sistem olduğu anlamına gelmez. Cumhurbaşkanı istemezse hükümeti çalıştırmaz. Geçmiş dönemlerde de olduğu gibi. Bunun en bariz sürecini Sezer döneminde, rahmetli Ecevit ile Sezer döneminde yaşadık. Ve, Demirel döneminde yaşadık arkadaşlar. Erbakan hocanın iktidarını yıkmak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. O olmadı milletvekillerini istifa ettiriyorlar. Ondan sonra Erbakan hoca bırakınca yerine Çiller’in görevlendirilmesi lazım gitti, Mesut Yılmaz görevlendirildi. 3’üncü parti. O da yetmedi bağımsız milletvekiline hükümeti kurma görevi veriyor. İşte bu yetkiler cumhurbaşkanının. İşte despot yetki bu. Tek adam yetkisi bu. Onun için cumhurbaşkanlığı sistemi diye şuanda çalışılan, inşallah 16 Nisan’da sizlerin huzuruna gelecek olan sistem de birbirini denetleme yetkisi geliyor. Bir defa her şeyden önce, yakın bir geçmişte başı açık, başı kapalı diye bu milleti düşman edenler İmam Hatipleri, kuran kurslarını kapatanlar, daha 12-13 yaşına kadar çocuklarımızı camiye sokmayanlar bir daha o sistem gelmeyecek ve bir daha bulunamayacak bir sistemin gelmesi demek, 16 Nisan” diye konuştu.

“16 Nisan’daki referandumla beraber bu ülkede darbeler tarih olacak”

“İnşallah 16 Nisan’daki referandumla beraber bu ülkede darbeler tarih olacak” diyen Başkan Çağırıcı, “Yani hükümetin seçilememesi, yok cumhurbaşkanının seçilememesi gibi bir durum olmayacak. Cumhurbaşkanı seçimlerinde 113 tur yapıldı, seçilemedi. Bunda istikrar mı kalır. Bu sefer istikrar olmadığında yatırımcı güven sağlamıyor. Bakın o kadar dalgalanmalara rağmen AK Parti iktidarı bu ülkede devam ettiyse, yatırımların devam etmesindendir. Yani iş adamlarının bu hükümete bu ülkeye güven duymasından kaynaklı” şeklinde konuştu. –

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.