enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4126
EURO
34,8222
ALTIN
2.432,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Haramidere yatağını rant uğruna kimler değiştirdi?

Haramidere yatağını rant uğruna kimler değiştirdi?
11.07.2022
127
A+
A-

Kurban Bayramı’nın ilk günü gecesi başlayan ve yaklaşık 15 saat aralıksız devam eden yağmur kentin bazı bölgelerinde sel ve su baskınlarına neden oldu. İstanbul’un en deneyimli belediye başkanı olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, basın mensuplarının konuya ilişkin sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü İstanbul’un Esenyurt ve Büyükçekmece ilçelerinde aşırı miktarda yağış oldu. Haramidere taştı ve bu bölgedeki vatandaşlarımız zarar gördü. Televizyonlara çıkan konuşmacılar ve bir kesim basın mensubu hemen faturayı bayram münasebetiyle il dışında olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na kestiler. Benim de o kişilere sorum şu: Halkın gözü ve kulağı olan sayın basın mensupları, Haramidere yatağını rant uğruna kimler nasıl değiştirdi? Değiştirilen Haramidere yataklarına 50-60-70 katlı binaları, beton yığınlarını kimler yaptı? Bu sorun bundan sonrada sürekli olarak devam edecektir. Esas sorulması gereken soru da Haramidere yatağını imara kimler açtı? Sorgulanması gereken budur.

 

Fotogaf : 1 ve 2 Esenyurt TEM Otoyolu alt kısımları 2006 ve 2021 yılı görüntüleri

Fotoğraf : 3 ve 4  Haramidere E-5’in üst kısımları 2006 ve 2021 yılı görüntüleri

 

FOTOĞRAF 1
FOTOĞRAF 2
FOTOĞRAF 3
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.