enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hüsnü Mahalli Silivri’den Cerrahpaşa’ya Nakledildi

Hüsnü Mahalli Silivri’den Cerrahpaşa’ya Nakledildi
22.12.2016
144
A+
A-

Önceki hafta tutuklanan Halk TV Programcısı – Yurt Gazetesi Yazarı Hüsnü Mahalli, verilen raporlar üzerine Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Mahalli’nin tedavisine artık bu hastanede devam edilecek.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Hüsnü Mahalli, öğlen saatlerinde Silivri Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Konuya ilişkin bilgi veren CHP İstanbul Milletvekili – CHP Medya Komisyonu Üyesi Barış Yarkadaş, Mahalli’nin Pazartesi günü geniş kapsamlı bir tedaviden geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

“Mahalli, rahatsızlanınca Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne getirildi. Doktorlar burada, Mahalli’yi tedavi etti. Ardından da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye yatırılması gerektiği yönünde rapor verdi. Ayrıca İstanbul Tabip Odası da bu raporları kendi kurullarında değerlendirdi. İstanbul Tabip Odası da Mahalli’nin mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye götürülmesini tavsiye etti. Bunun üzerine, avukatları Turan Aydoğan ile Muhterem Aktaş her iki raporu mahkemeye sundu. Raporlar aynı zamanda cezaevi yönetimine de verildi. Bunun üzerine sevk gerçekleşti.”

CHP’li Barış Yarkadaş, her iki raporu Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teslim ettiğini de belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Bozdağ ile Sayın Akdağ’a durumu anlattık. İmtiyaz istemediğimizi, sadece Mahalli’nin tedavisinin tam teşekküllü bir hastanede yapılması gerektiğini talep ettiğimizi söyledik. Her iki bakanlığın yetkilileri de raporları hızlıca işleme koydular. Zira; raporlarda telafi edilemeyecek sağlık sorunlarının bulunduğu görülüyordu. Raporlar işleme konulunca, Mahalli tam teşekküllü olarak tarif edilen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne getirildi. Gazeteci ağabeyimiz Mahalli artık tedavisini burada sürdürecek. Umarım en kısa sürede tahliye de olur ve sağlığına da kavuşur.”

Mahalli’nin nöroloji ve dahiliye servislerinde tedavi göreceğini belirten Yarkadaş, kamuoyunun duyarlılığına da teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.