enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5644
EURO
34,6957
ALTIN
2.487,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İBB, Silivri’ye 4 kreş yatırımı yapacak

İBB, Silivri’ye 4 kreş yatırımı yapacak
30.11.2019
151
A+
A-

Silivri Belediyesi, Aralık Ayı meclisinde Yeni Mahalle’den sonra Selimpaşa, Gümüşyaka ve Değirmenköy’de eğitim alanı olarak ayrılan yerlerin, İBB’ye kreş yapılmak üzere tahsisini görüşecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbul’a verdiği 150 mahalleye 150 kreş sözü adım adım hayata geçiyor. Daha önceden  Yeni Mahallede, Kiptaş 2 karşısı, 1670 ada 1 parsele mülkiyeti Silivri Belediyesine ait arazi İBB’ye kreş yapılması için belirlendi. Silivri Belediyesi Aralık Ayı meclisinde gündemde yer alan 10, 11 ve 12 maddeler doğrultusunda Selimpaşa, Gümüşyaka ve Değirmenköy’de üç yeni kreş yapımı için İBB’ye yer tahsisi görüşülecek.

ARALIK MECLİSİNDE ÜÇ KREŞ TAHSİSİ DAHA

Aralık meclisi gündeminde konuyla ilgili yer alan maddeler şöyle:

10- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Selimpaşa Mahallesi, 1167 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.

11- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 1418 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmazın Mahalle Evi ve Kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.

12- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri İsmetpaşa (Tapu Müdürlüğünde Değirmenköy) Mahallesi, 226 ada, 11 parselde kayıtlı taşınmazın Mahalle Evi ve Kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.

KREŞLER 0-6 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA HİZMET VERECEK

1,5 milyona yakın okul öncesi çocuğun bulunduğu İstanbul’da, İBB çok önemli bir eğitim projesine imza atıyor. 0 – 6 yaş arası çocuklara hizmet verecek kreşler, okul öncesi eğitimi alamayan çocukları akranlarıyla eşitleyecek. Annelerin de istihdama ve sosyal hayata daha çok katılmalarını sağlayacak. İBB’nin bu anlamda Silivri yatırımlarının önümüzdeki süreçte çoğalması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.