enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız

İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız
25.08.2015
97
A+
A-

CHP Esenyurt İlçe Örgütü, 12 Temmuz Cumartesi günü ilçernbinasında Örgüt Toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin anarngündem maddesini oluşturduğu toplantıda İlçe Başkanı Ali Gökmen bir sunumrngerçekleştirirken, parti üyeleri de söz alarak görüşlerini ve önerilerinirnpaylaştı.

rnrn

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya yaklaşıkrn300 civarında partili katıldı. Toplantının Divan Başkanlığı’nı yapan İlçernBaşkanı Ali Gökmen’in konuşması ile başlayan toplantı oldukça verimli geçen birrnfikir alışverişine sahne oldu. 

rnrn

 

rnrn

“EKMELEDDİNrnİHSANOĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK”

rnrn

Konuşmasında göreve geldiklerigünden bugüne yapılanrnçalışmalar hakkında partililerine bilgi veren İlçe Başkanı Ali Gökmen,rnCumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin de partinin çalışma programından örneklerrnverdi. “Cumhuriyetimizin geleceğini ilgilendiren tarihi bir seçiminrnarifesindeyiz. Bu tarihi sınavda örgütümüze büyük görev düşüyor” diyen İlçernBaşkanı Gökmen, “Genel seçim havasında geçmesini beklediğimiz bir seçimrnsürecine girmiş bulunuyoruz. Hep beraber sokak sokak, kapı kapı gezerekrnvatandaşlarımıza bu tarihi seçimin önemini anlatmak ve adayımızrnsayınEkmeleddinİhsanoğlu’nu tanıtmak zorundayız. Seçimde görev alacak tümrnsandık görevlilerini belirledik. Bu hafta itibariyle de sandık görevlilerininrneğitim çalışmasını başlatacağız. İnanıyorum ki sizlerin de desteğiylernsayınEkmeleddinİhsanoğlu bu yarıştan Cumhurbaşkanı olarak ayrılacak” dedi.

rnrn

 

rnrn

“KOMİSYONLARIMIZrnOLUŞUYOR”

rnrn

Konuşmasında yönetim kurulunun yaptığı çalışmalardanrnda bahseden İlçe Başkanı Gökmen, Kısa süre önce kurdukları Emek Komisyonu’nunrnçalışmalara başladığını, İmar, Sağlık, Çevre ve Sağlık Komisyonlarının da enrnkısa sürede oluşturulup çalışmalara başlayacağını bildirdi.

rnrn

 

rnrn

DANIŞMA KURULUrnDA YOLDA

rnrn

Aralarında belediye başkan adayları, eski ilçe başkanlarırnve meclis üyelerinin bulunduğu yaklaşık 30 kişiden oluşacak Danışma Kurulu içinrnde hazırlık yürüttüklerini belirten Gökmen, kurulda görev alması düşünülenrnisimlere tek tek davet mektupları yolladıklarınıbelirtti. Gökmen, “Partimizernemeği geçmiş isimlerden oluşacak Danışma Kurulu’nun fikirleri ve önerileri,rniktidar hedefine doğru giderken bizlere büyük bir destek olacaktır” diyernkonuştu.

rnrn

Toplantının sonraki bölümü basına kapalı olarakrngerçekleşirken, bu bölümde söz alan parti üyeleri, kürsüye gelerekrndüşüncelerini ve önerilerini paylaştı.



REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.