enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
34,8590
ALTIN
2.491,84
BIST
9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İki Yaka Derneğinden, İYİ lere ziyaret

İki Yaka Derneğinden, İYİ lere ziyaret
A+
A-

İki Yaka Mübadil Derneği Başkanı Sema Güray ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emel Pınarlı, Güngör Güren ile birlikte  ilk olarak Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik Bek’i makamında ziyaret ettiler. Ardından Silivri eski Belediye Başkan Yardımcılarından Yılmaz Kandemir’in Midi Resim sergisine geçtiler.

Dernek Başkanı Güray, gerçekleşen ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yaparak şunları söyledi;

” Dünya genelinde uzun süren ve halen etkisi devam eden pandemi kapsamında yapılan kısıtlamalar neticesinde bir etkinlik veya toplantılar yapamadık. 1 Temmuz sonrası açılmasından sonra kurallara uyumlu bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Yeni yeni kendimize gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra umarım ülkemiz ve dünyamız bu müsibetten bir an önce kurtulur normal yaşama dönülür. Bugün itibari ile sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilk ziyaretimizi Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik Bek’e  hayırlı olsun diyelim dedik. Çünkü pandemi dolayısı ile bir araya gelememiştik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.  Ardından yılmaz Kandemir’in Midi sergisini ziyarette bulundular.

Haber: Adnan  Yıldırım

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.