enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Birlikte Çalışabilmenin Ortak Dilini Tutturduk

Işıklar: Birlikte Çalışabilmenin Ortak Dilini Tutturduk
25.08.2015
95
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, 2014 yerel seçimleri öncesindeki çalışmaları kapsamında Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Dernek Üyeleriyle kahvaltıda biraraya geldi. Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Işıklar muhtarlarla buluştuğu kahvaltıda gerçekleştirdiği konuşmasında, “Doğal olarak siyasi bir partiden bu yarışın içine giriyoruz. Ancak seçildikten sonra partili kimliğimizi bir kenara bırakıyoruz. Ben 5 yıl boyunca bunu hiç öne çıkartmadım ve sizlere de bu gözle bakmadım. Geçen süreçte sizlerle çalışabilmenin ortak dilini tutturduğumuza inanıyorum” dedi.

IŞIKLAR: SİZLERLE, SİLİVRİ’YE HİZMETİN ORTAK DİLİNİ TUTTURDUK

Silivri’ye hizmetin ortak dilini tutturduklarına inandığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar muhtarlara yönelik konuşmasında şunları kaydetti: “İşin doğası olarak bizler siyasi partilerden aday oluyoruz. Ancak göreve geldikten sonra bu kimliğimizi bir kenara bırakarak sizlere hizmet etmenin çabasını içine giriyoruz. Ben geçen 5 yıl boyunca siyasi yönümü hiçbir şekilde öne çıkartmadım ve sizlere de bu gözle hiç bakmadım. Tek amacımızın Silivri’ye hizmet etmek olduğu inancı içerisinde birlikte çalışabilmenin ortak dilini tutturduğumuzu düşünüyorum. Beraber yönetmek konusunda sizlerle daha ileriye gideceğimize inanıyorum.”

“YASANIN BİZDEN ALDIĞINI KENDİ İÇİMİZDE DÜZENLEYECEĞİZ”

Muhtarlıkları mahalle temsilciliğine dönüştüreceğiz. Yasanın bizden aldığını biz kendimiz düzenleyerek, hizmetin zamanında ve gerektiği şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Belediyeciliği mahalle belediyeciliğine dönüştüreceğiz. Zaten böyle çalıştık şimdi daha kurumsal bir yapı haline getireceğiz. Bu yapının kontrollerini de aylık olarak sizlerle birlikte yapacağız.

“KENDİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM”

Bu ayın 19’undan sonra sizlerle geleceğe dair projelerimizi de paylaşacağız. Bunlar öyle uçuk kaçık şeyler olmayacak. Tamamen hayatı kolaylaştıran, Silivri halkının gereksinimlerini ön planda tutan projeler olacak. Çamur at izi kalsın anlayışından uzak biz yapacaklarımızı anlatacağız. Ve neticesinde sizlerle birlikte

Silivri’ye çok daha güzel hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bu noktada sizlerden desteklerini bekliyor, bir kardeşiniz olarak kendimi sizlere emanet ediyorum.

KARES’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ile köy ve mahalle muhtarlarının biraraya geldiği kahvaltıda ayrıca Kavaklı Mahallesi Muhtarı Celil Kares’e sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.