enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Hepsi Bizim Meclis Üyemiz

Işıklar: Hepsi Bizim Meclis Üyemiz
25.08.2015
91
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 2014 Yerel Seçimler Aday Listesi’ni Silivri İlçe Seçim Kurulu Müdürü Birgül Issı’ya teslim etti. Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ve Meclis Üyesi Adayları’nın tam kadro yer aldığı liste tesliminin ardından çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Işıklar, “Listede yer almayan arkadaşlarımızla listede adı geçen arkadaşlarımız arasında hiçbir fark yok. Hepsi bizim meclis üyemiz, birlikte çalışacağımız arkadaşlarımız” dedi.

IŞIKLAR: LİSTEYE GİRENLE GİRMEYEN ARASINDA HİÇ BİR FARK YOK

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Işıklar: “ Bundan sonra Silivri’yi hangi vizyonla geleceğe taşıyacağımızı anlatacağız. Halkımızın bize destek vereceğine dair büyük bir özgüvene sahibiz. Yapılan kamuoyu araştırmalarında hizmetlerimizin halkımızın büyük bir çoğunluğunda memnuniyetle karşılandığını gördük. Demokrasinin güzelliği sizinle aynı şekilde düşünen ya da düşünmeyen herkesi Silivri’nin ortak çıkarları doğrultusunda biraraya getirebilmektir. Ekibimiz de bayanların ve gençlerin ağırlıkta olduğu bir liste. Bu işe gönüllü birçok değerli arkadaşımız vardı. Şimdi seçim kısmının en zor aşamasını da böylece geçmiş olduk. Listede yer almayan arkadaşlarımızla listede adı geçen arkadaşlarımız arasında hiçbir fark yok. Hepsi bizim meclis üyemiz, birlikte çalışacağımız arkadaşlarımız. Çıktığımız yolda bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Silivrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KONTENJAN

1 DORUK BULUT

2 SÜHEYL KIRKICI

3 FEVZİ ARSLAN

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ASİL

1 SAADET GENCOĞLU

2 MÜMİN KOÇOĞLU

3 MELİH YILDIZ

4 İBRAHİM ÇEŞMECİOĞLU

5 SEMİH AYEŞ

6 ÜNAL DOĞRUL

7 BORA BALCIOĞLU

8 DEVRİM UZUN

9 HAKAN SEFA

10 ARZU YALÇINKAYA

11 MEHMET BULUT

12 FİGEN YILDIZ

13 CENGİZ AKSU

14 ZAFER BIYIKLI

15 ALİ VURAL

16 MUHARREM MUTU

17 ALİ TONTA

18 GÜLCİHAN BİLGİÇ

19 DÖNE YILDIZ

20 MEHMET İŞÇİ

21 YAŞAR GÖREN

22 ANIL ONUR

23 GÜLSÜM ONUR

24 ENDER UNUTAN ERSÖZLÜ

25 SEZAİ YAVUZ

26 NAZAN KAÇAR

27 FERHAT BALİN

28 SİBEL ESKİCİOĞLU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.