enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar, Kabay’ı ziyaret etti

Işıklar, Kabay’ı ziyaret etti
25.08.2015
122
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve yeni dönem meclis üyesi adayı arkadaşlarıyla birlikte Silivri Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Kabay makamında ziyaret etti. Trakya’daki tarımın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden Işıklar, “Tarıma yönelik çok güzel projelerimiz var. Arkadaşlarımız ve sizlerin desteğiyle hayata geçireceğiz” dedi.

KABAY: YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Silivri Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Kabay ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “Sizleri ağırlamaktan memnuniyet duydum. Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun” şeklinde dile getirdi.

TUĞLU: BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da sıcak karşılamadan ötürü memnun olduğunu ifade ederken, “Sayın Başkanımız Mehmet Kabay yıllardır başarıyla görevini yürütmektedir. Size ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum” dedi.

IŞIKLAR: TARIMLA İLGİLİ SIKINTILARINIZI BİLİYORUZ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: “ Trakya’da tarımla ilgili sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin uzun zamandır görev yaptığınızı biliyoruz. İnsanların bu noktada güvenini kazanmış olmak çok önemli. Tarımla ilgi bir çok projemiz var ve ileri de bunları da hayata geçireceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.