enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Kaşınan keçi çobanın değneğine sürtermiş

Işıklar: Kaşınan keçi çobanın değneğine sürtermiş
25.08.2015
112
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Konutlar Bölgesinde gerçekleşen mitingde 30 Mart için destek beklentisini yineledi, geçmiş dönem çalışmaları ve gelecek döneme dair projelerinden kesitler sundu. Işıklar ayrıca kimsenin adını ağzına almadığını ancak bazılarının kendisini andığına dikkat çekerek, “Kaşınan keçi çobanın değneğine sürtermiş. Kaşınma, değneği yersin” dedi.

TUĞLU: KARARLILIĞINIZI GÖRÜYORUM

CHP Silivri İlçe Başkanı Tuğlu Konutlar Bölgesi’nde gerçekleşen mitingde şunları söyledi: “Bakan çocuklarının hırsızlıklarına, bu ülkenin soyulmasına dur demek için 30 Mart büyük önem taşıyor. 20 yıldır İstanbul’u ve İstanbulluları yordular, yoruldular. İstanbul’un da sırtındaki bu urdan, kütleden kurtulmasının zamanı geldi. Ben burada Özcan Işıklar’a 5 sene daha hizmetkârlık yaptırma kararlılığınızı görüyorum. Aynı kararlılığı Mustafa Sarıgül için de göstereceğinizden şüphem yok. Alın terimizi ayakkabı kutularına dolduranlardan Pazar günü kurtulacağız.”

IŞIKLAR: SANKİ BAŞBAKAN SEÇECEĞİZ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da hemşerilerine seslendiği konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün İstanbul’daydım. O kadar gezdim ama bir tane Kadir Topbaş’ın fotoğrafına rastlayamadım. Her yerde Recep Tayip Erdoğan’ın fotoğrafları var. Sanki genel seçimlerdeyiz de başbakanı seçeceğiz. Ondan sonra da gelip genel siyaset yapmakla eleştiriyorlar bizi. Yerel seçimleri genel seçim havasına sokan kim?

“SOKAĞA ÇIKMAYA YÜZLERİ YOK”

İstanbul’un her yerinde Mustafa Sarıgül var. Şişli Belediyesi’nde gerçekleştirdiği hizmetleri İstanbul’un her yerine yaymak isteyen bir ağabeyimiz var. Ama onlar yok İstanbul’un sokaklarında. Çünkü korku sarmış bir kere. Sokağa çıkmaya utanıyorlar.

“AYAKKABI KUTULARINA MI SIĞINALIM”

Tutturmuşlar bir Yeni Türkiye. 90 yıllık cumhuriyetle ne alıp veremediğiniz var sizin? Eskisiyle sorununuz nedir? Dün din ticareti yapıyorlardı bugün altın ticaretine başladılar. Unutmasınlar ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak. Biz şimdi böyle söyleyince de, Atatürk’e sığınmakla eleştiriliyoruz bu arkadaşlar tarafından. Ne yapalım? Ayakkabı kutularına mı sığınalım?

“İMAM GİDER CAMİ KALIR”

Geldiğimiz noktada bir rejim sorunu var. Sahte belgelerle komutanları demir parmaklıkların arasına göndererek ordumuzu dağıttılar. Kırılmayı ordudan başlattılar. Paralel dedikleri kendi derin devletlerini kurmaya çalıştılar. Bunu başaramayacaklar. Çünkü imam gider cami kalır. Bu cumhuriyette tek, bu ülke de tek. Onlar gidecek Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacak.

“KAŞINAN KEÇİ ÇOBANIN DEĞNEĞİNE SÜRTERMİŞ”

Seçimlere üç ay kala toplandı bazı arkadaşlar. Yolda birbirini görse tanımayan, selamlaşmayanlar, belediyenin önünden geçerken ciğerci dükkânının önündeki kediler gibi bakıyorlar. BU dükkandan onlara dalak yok, ciğer de. Ben kimsenin adını ağzıma almıyorum. Ama eskilerinde bir sözünü hatırlatmak isterim; kaşınan keçi çobanın değneğine sürtermiş. Kaşınma, değneği yersin.

“GÜLE GÜLE KULLANSIN”

Şimdi bu arkadaş almış benim eski dönem yardımcımı çıkmış meydanlara. Hayırlısı oldu, güle güle kullansın. Zaten dururken faydası olmayanın giderken zararı da olmazmış. Aynen de öyle oldu. Bundan 3,5 yıl önce ne hikmetse Çanta’da döküldüğü söylenen asfaltı bir türlü bulamadık. Asfaltı döken gelip 1,5 milyon TL’lik alacağını isteyince yardımcıma gidip bakmasını söyledim. O da araştırdıktan sonra bana gelip ‘Böyle hırsızlık olur mu?’ dedi. Şimdi onun hırsızlığını suçüstü yapanı almış yanına. Bir de satılık testi gibiler otobüsün üstünde. İhanetin belgesi gibi. Alsın o fotoğrafı kitabına yapıştırsın. O yapmazsa ben yapacağım zaten.

“İSTANBUL’DA DA BAHAR TEMİZLİĞİ YAPACAĞIZ”

Bizim tek muradımız Silivri’de insanca yaşamak. İnsanı ötekileştiren, medyasını susturan, baskıyla korku salmaya çalışan zihniyet bizi susturabileceğini mi sanıyor? Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Sivil bir itaatsizliği ortaya koyacağız ve Silivri’de 2009 yılında yaptığımız bahar temizliğini şimdi İstanbul’da da yapacağız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.