enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Meclis Üyelerine Yemek Verdi

Işıklar Meclis Üyelerine Yemek Verdi
25.08.2015
106
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2009- 2014 döneminde görev yapan Belediye Meclis Üyelerine Yelken Restorant’ta veda gecesi düzenledi. Silivri Kaymakamı Salih Keser, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın da davetli olarak katıldığı yemekte, CHP ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri eşleriyle yer aldı.

“SİZLERLE ÇALIŞMAK ÇOK KEYİFLİYDİ”

Gecede konuşma yapan Başkan Işıklar; “Bir dönemin sonuna geldik. 2009 yılında göreve geldikten sonra, yepyeni bir yapıyla karşılaştık. Büyük bir coğrafya, idari yapının birleşmesi gibi zor bir döneme tesadüf ettik. Meclis olarak bu sınavı iyi verdiğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir çalışma dönemi oldu, buna bütün meclis üyelerimiz aynı değerde katkı yaptı. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden en ufak bir hak geçtiyse ben bütün gönlümle helal ediyorum. Sizlerle beraber çalışmak çok keyifliydi” dedi. Güzel temennilerin dile getirildiği toplantıda Başkan Işıklar, ilçeye sunmuş oldukları hizmetler için meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.