enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1758
EURO
35,0514
ALTIN
2.228,59
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
13°C
İstanbul
13°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
13°C
Perşembe Az Bulutlu
12°C

Işıklar Saadet Gıda Personeliyle Buluştu

Işıklar Saadet Gıda Personeliyle Buluştu
MOBİL REKLAM ALANI
25.08.2015
597
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ilçede faaliyet gösteren işletmelere gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Işıklar, bugün de Saadet Gıda’yı ziyaret ederek işletme sahibi Nezir Çiçek’ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve yeni dönem Meclis Üyesi aday adaylarının eşlik ettiği Işıklar, öğle yemeğinde de fabrika çalışanlarıyla buluştu.

IŞIKLAR: SİZİNLE GURUR DUYUYORUM

Saadet Gıda’ya gerçekleştirdiği ziyaretinde, gurur duyduğu bir firma olduğunun altını çizen Işıklar konuşmasında şunları kaydetti: “Bölgemize en çok fayda sağlayacak işletmelerden bir tanesi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Gerek ekonomik gerekse istihdam anlamında ilçemize katkıları büyük. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve gittiğim yerlerde sizden gururla bahsediyorum” dedi.

FABRİKA PERSONELİYLE YEMEKTE BULUŞTU

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, bir süre işletme sahibi Nezir Çiçek ile sohbet ettikten sonra fabrika çalışanlarıyla birlikte öğle yemeğinde buluştu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.