enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,9616
ALTIN
2.447,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Selimpaşa’dan farkla çıkacağız

Işıklar: Selimpaşa’dan farkla çıkacağız
25.08.2015
117
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adayları Selimpaşa’da büyük coşkuyla karşılandı. Burada hemşerilerine seslenen Işıklar, “Silivri kararını çoktan verdi. Sabırsızlıkla 30 Mart’ta yapılanların hesabını sormak için sandığa gitmeyi bekliyor. Öyle bir sandığa gömeceğiz ki sesi Ankara’dan duyulacak. Selimpaşa’dan büyük farkla çıkacağız. Buna inanıyorum” dedi.

TUĞLU: SİZ VERGİLERİNİZİ BAKANLARIN ÇOCUKLARI İÇİN Mİ ÖDEDİNİZ?

Selimpaşa mitinginde coşkulu kalabalığın tezahüratları eşliğinde konuşmasına başlayan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “ Bundan yaklaşık 2 saat önce Silivri’de bir miting vardı. Onlar gelsinler de burayı görsünler. Siz onlara on basarsınız. Siz, balıkçılıkta, bakla da, topatanında en iyisini yetiştirenler, şimdi de demokrasinin en güzel örneğini sergiliyorsunuz. Sizler alın terinizle ürettiniz, verginizi bu devlete ödediniz. Neden? Çocuklarınızın geleceği için, sizlere yatırım olarak geri dönmesi için. Ne oldu? Bakan çocuklarının kasalarından, ayakkabı kutularından çıktı o paralar. Siz bunun için mi verdiniz o vergileri? Ama başkanımız tüm yokluklara rağmen sizlere hizmet etti ve sizlerin de bu nedenle destek vereceğinize inanıyorum. Işıklar, 30 Mart’ta Sarıgül abisini de yanına alacak. Ve bugüne kadar sizlere gelmesi engellenen hizmetlerin on katı yüz katı hayata geçirilecek” dedi.

IŞIKLAR: BU MEYDAN SELİMPAŞA’YA ÇOK YAKIŞTI

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Selimpaşa Mahallesi’nde büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen mitingde, “Ben bu meydanı yaparken Cumhuriyet Meydanı olsun istemiştim. Ve ne kadar doğru düşündüğümü görüyorum. Selimapaşa’ya bu meydan çok yakıştı. Burasının 20 yıldan bu yana birçok özlemi vardı. Ve birçoğunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Selimpaşa korunarak tarihi bir kent olacak. İki tane daha üniversite yapılacak. Geçmişindeki o unutulmuşluğundan, yokluğundan kurtulacak” dedi.

“BAŞBAKAN KİMDEN KORKUYOR”

Işıklar coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Sizlerle bir kaygımı paylaşacağım. Bundan birkaç saat önce Başbakan Silivri’deydi. Yüzlerce otobüs, peşinde binlerce koruma ordusu ve polisiyle. Sen kimden korkuyorsun? Hava kararmak üzere geldiğine de dikkat çekerim. Sebebine gelirsek, insanların yüzüne bakamıyorlar. Gündüz gelmeye utanıyorlar.

“ONLARIN GÜNEŞİ BATTI”

Gel de buraya bir bak. Burada sadece Silivrili ve Selimpaşalılar var. Orada ise, rejimle sorunu olan, adaleti susturan, polisiyle, kurumlarıyla halkını düşman eden, halkıyla kavgalı bir zihniyet var. Küçük insanların gölgesi uzuyorsa orada güneş batıyor demektir. Onların güneşi battı.

“AKP’NİN GERÇEK YÜZÜ BİR KEZ DAHA GÖRÜNDÜ”

İşte demokrasinin nereden nereye geldiğini gösteren çok güzel bir örnek çıktı karşımıza. Binlerce polisle meydanı basan, bir öğretmenimizi gözaltına alan, darp eden anlayışın gerçek yüzü göründü bir kez daha. Buraya Demirel’inden Özal’ına kadar pek çok başbakan geldi. Yapılan eleştirilere hoşgörü içerisinde gülüp geçerlerdi. Ya bunlar ne yapıyor? Siz verin cevabını.

“BİZİM, SİZİN VERECEĞİ TERTEMİZ OYLARINIZ VAR”

İstanbul’da ekmek almaya giden bir çocuğa yapılanları, can vermesini insanlık değerlerine sığmayan gerekçeler ile meşru kılmaya çalışan bir Başbakan gerçeği var. Tomaları, emrinde polisleri var. Bizim sadece ve sadece sizlerin tertemiz vicdanlarıyla vereceği desteği ve oylarınız var. 17 Aralık bu ülke için bir milat olmuştu. AKP’nin gerçek yüzünü gördük hep birlikte. Ve her geçen gün de o ceberrut anlayışın iyiden iyiye nasıl yerleşmeye çalıştığını bugün daha net gördük.

“BAŞKA CUMHURİYET YOK”

Birileri ‘Ben öttüm diye sabah oldu’ sanırmış. Sen öttün diye sabah olmuyor bu memlekette. BU ülke binlerce şehidin kanıyla sulanmış topraklarda yükselen cumhuriyetin kazanımlarıyla ayakta duruyor. Bu cumhuriyeti Atatürk kurdu. Başka cumhuriyet yok.

“SEN KANUNİ MİSİN?”

Artık, belediyeciliğin en güzel örneklerini tüm İstanbul’a yayan Mustafa Sarıgül’ün de zamanı gelmiştir. İstanbul’u 30 Mart’tan sonra sizler ve sizin seçmiş olduğunuz Sarıgül yönetecektir. Sizlerin akıllarıyla dalga geçer gibi, 2028 yılında metro getireceklermiş. Sen Kanuni misin de 46 yıl kalacaksın?

“BU ZİHNİYETİ SIFIRLAYACAĞIZ”

Göreve geldiğimiz 2009 seçimlerinde hanımlarımıza bahar temizliği yapma zamanının geldiğini söylemiştik. Evet, Silivri’de yaptık sıra geldi İstanbul’da bir

temizlik yapmaya. Onlar paraları sıfırlamaya çalışadursunlar, biz o gözü dönmüş rantçı, peşkeş çeken, devleti soyan anlayışı sıfırlayacağız.

“ÇINARIN DİBİNDEKİ YOSUN OLAMAZLAR”

Onların hizmetten anladığı, Esenyurt ve Beylikdüzü örneklerinden de göreceğiniz gibi beton yığınları, rant, peşkeş. Biz bunu istemiyoruz. Proje diye bir kanal attılar ortaya, daha yapmadan etrafını Araplara peşkeş çektiler. Beş yıl boyunca buna izin vermedik ve Silivri’yi koruduk. Ve beş yıl daha cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıp korumaya devam edeceğiz. Onlar, 90 yıllık cumhuriyet gibi dev bir çınarın dibinde yosun dahi olamazlar.

“SİLİVRİ KARARINI ÇOKTAN VERDİ”

Silivri kararını çoktan verdi. Sabırsızlıkla 30 Mart’ta yapılanların hesabını sormak için sandığa gitmeyi bekliyor. Öyle bir sandığa gömeceğiz ki sesi Ankara’dan duyulacak. Selimpaşa’dan büyük farkla çıkacağız. Buna inanıyorum.

“PLANLAR KONUSUNDAKİ OYUNLARINI BOZDUK”

Selimpaşa’yı planlarla kilitlemişlerdi. Amaçları kendilerine rant alanları açarak burayı da soymaktı. Ama biz onların bu kirli planlarını ortaya çıkardık. Amaçlarına ulaşamadılar. Sonra planları geri çektiler. Selimpaşa bize sahip çıktı biz de Selimpaşa’ya.

“EN BÜYÜK PROJEMİZ İNSAN”

En büyük projemizi insan olarak belirledik ve buna dayalı hizmetler yaptık. 30 yıldır yapılamayan festivalleri canlandırdık. Birileri bundan rahatsız oldu. Çeşitli şekillerde zedelemeye çalıştılar ama başaramadılar. Ben sizlerden 30 Mart için yeniden desteğinizi istiyorum. Bugüne kadar utandırmadık, bundan sonrada utandırmayacağız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.