enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar; “Silivri’de değişim projesi başlattık”

Işıklar; “Silivri’de değişim projesi başlattık”
25.08.2015
109
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ziyaretlerine, hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Enginkent Site sakinleri ile Pazar günü bir araya gelen Başkan Işıklar, ilçede hayata geçirdiği çalışmaları aktararak, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

“CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKTIK”

Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı toplantıda konuşma yapan Başkan Işıklar şunları söyledi; “Türkiye’de % 50’ye yakın fakirleşme yaşayan, bir arada yaşamaktan, paylaşmaktan ve diyalog kurmaktan uzak tutulan bir toplum haline getirildik. Yerel yönetimler, yerinden yönetimin karar mekanizmaları gittikçe azaltılıyor. İşsizlik % 20’lere yaklaştı. Tüm bunların etkileri hepimizin canını acıtıyor. Tüm yokluk ve maddi imkânsızlıklara rağmen, biz Silivri’de değişim projesi başlattık. Hiçbir hemşerimizi farklılaştırmadan, ötekileştirmeden, etnik köken, siyasi anlayış hiçbir şekilde ayırt etmeden bir arada hoşgörü içinde yaşayabilmenin en güzel örneğini gösterdik. Bir arada yaşama kültürünü öğrenerek, cumhuriyet değerlerine sonuna kadar sahip çıkarak, ilçemizde büyük bir değişim projesi başlattık.

“KİŞİYE ÖZEL PLANLARLA KİMSEYE RANT SAĞLAMADIK”

Belediyecilikte yaptıklarınız önemlidir ancak bazı zamanlar yaptırmadıklarınız daha büyük önem taşıyabilir. Biz topraklarımızın rant bölgesi haline gelmesine engel olduk, kişiye özel planlar yapmadık, ilçemizde soygun yapmadık, yaptırmadık! Silivri Belediyesi emin ellerdeydi. Şimdi de varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde, aynı şekilde daha çok çalışarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizleri oy verdiğinize pişman etmedik, hiçbir zaman lanet olsun dedirtmeyeceğiz. Sizlerle ilçemizin,

çocuklarımızın geleceği için ileri, daha ileri gideceğiz” dedi. Site sakinlerinden gelen talep ve eksikleri de dinleyen Başkan Işıklar, toplantının sonunda alkışlarla uğurlandı.









REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.