enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Silivri’de maya tuttu

Işıklar: Silivri’de maya tuttu
25.08.2015
101
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, geçtiğimiz akşam Palmiye Düğün Salonu’nda gerçekleşen gecede Tokatlı hemşerileriyle biraraya geldi. Işıklar buradaki konuşmasında, “Silivri’yi birlikte yönetebilmenin mayasını tutturmayı başardık” dedi.

IŞIKLAR: EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYORUZ

Derneklerin, insanların memleketleriyle aralarındaki bağın kopmaması adına büyük önem taşıdığını ifade eden Işıklar buradaki konuşmasında şunları kaydetti: “Biz de belediye olarak aynı düşünceyle geçmiş beş yıl hizmet ettik. Bizi biz yapan değerleri korumak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 81 ilden vatandaşımızın bulunduğu ilçemizde birlikte yaşamanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bunda sizlerin de katkısı çok büyük.”

“SİLİVRİ’DE MAYA TUTTU”

Geride bıraktığımız beş yılda yapmaya çalıştığımız belediyeciliğin özünde hep insan yer aldı. Tokatlısı var, Karslısı var, Muşlusu var… Siyasi görüşüne, etnik kökenine, nereli olduğuna bakmadan Silivri’yi birlikte yönetebilmenin mayasını tutturmayı başardık. Biz, birlik ve varlık içinde yaşamak istiyoruz. Yoklukta barış da olmaz huzur da. Rejimin teminatı, insanlarımızın mal, mülk sahibi olabilmeleri, aş ve iş imkanına sahip olmalarıdır.

“YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

Önümüzde sıkıntılı günler var. Milletçe yüzümüzü kızartan, endişelendiren sorunların çözümünü hep birlikte bulacağız. Türkiye bunları hak etmiyor. 30 Mart’ta vazgeçilmezlerimiz olan bayrağımızı, dinimizi bir kenara koyacağız ve siyasi görüş ayrılığına bakmaksızın yeni bir sayfa açacağız. Devletin kurumlarıyla bizi karşı karşıya getiren anlayışa dur diyeceğiz.

“GENÇLERİMİZ GELECEKLERİNİ SİLİVRİ’DE BULACAK”

İlçemizde daha önceden yerleri planlara işlenen alanlara üç üniversite yapacağız. 20 binden fazla öğrenci burada eğitim görecek. Ekonomi bu anlamda canlanacak. Çocuklarınız sizlerden uzaklarda değil, gözünüzün önünde eğitimlerine devam edebilecek. Teknoparklarımız olacak. Bilimle Silivri’yi buluşturacağız. İnsanlarımızın sadece karnı değil kafası da doyacak. Geleceğini Silivri’de bulacak nesiller için çalışmaya devam edeceğiz.

“OYLARINIZ ONURUMUZDUR”

Biz bu çalışmaları yaparken en büyük desteği sizlerden aldık. Sizin hemşeriniz olan iki arkadaşımızda yeni dönemde mecliste olacak. Kadromuzla geçmişte olduğu gibi, bugün de ve gelecekte de cumhuriyet değerlerini sonuna kadar savunacağız. BU anlamda sizlerden desteklerinizi bekliyorum. Oylarınız bizim onurumuzdur.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.