enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar’a ziyaretler devam ediyor

Işıklar’a ziyaretler devam ediyor
25.08.2015
113
A+
A-

Silivrililerin desteği ile ikinci kez göreve gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Terminal Taksi Durağı esnaflarından bir grup Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek, ikinci hizmet yılının hayırlı olması yönünde temennilerini dile getirdi. Dernek, oda, sivil toplum kuruluşu ve kamu temsilcilerinin yanı sıra hemşerilerinin ve arkadaşlarının da tebrik ziyaretlerini kabul eden Işıklar, duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşerilerine teşekkür ediyor.

BİR TEBRİK DE AHENK SANAT KULÜBÜ’NDEN

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu ve kulüp üyelerinden bir grup Başkan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Özcan Sütçüoğlu yönetimindeki Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun temennilerini dile getirdi. Kulüp üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Işıklar, yeni dönemin de sanat ve kültürle dolu dolu geçeceğini dile getirdi.

MEKTEBİM OKULLARI’NDAN IŞIKLAR’A ZİYARET

Mektebim Okulları Silivri Fen Lisesi Müdürü Aysun Kurt, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyaretleri kabul etmeyi sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı, Mektebim Okulları Silivri Fen Lisesi Müdürü Aysun Kurt makamında ziyaret etti. Işıklar’a çalışmalarında başarılar dileyerek çiçek ve fotoğraf hediye eden Kurt’a, Başkan Işıklar da nazik ziyareti için teşekkür etti.

ÖNDER ÇİFTÇİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Silivri Önder Çiftçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya yönetimi ile birlikte Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Tebrikleri kabul etmeyi sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Önder Çiftçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Sakarya, Başkan Işıklar’a hayırlı olsun diyerek, yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını diledi. Yeni dönemde de tüm sivil toplum kuruluşu, odalar ve derneklerle işbirliği çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Başkan Işıklar, derneğe ziyareti için teşekkür etti.

CHP BAYRAMPAŞA’DAN IŞIKLAR’A ZİYARET

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Filiz ORAL ve ilçe yöneticileri Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Filiz Oral, ilçe yöneticileri ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Işıklar’ın sosyal belediyecilik uygulamalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini ifade eden Oral, Başkan Işıklar’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Işıklar, ilçede sürdüren çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİ BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerlerinden oluşan bir grup Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini dile getirdi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sorumlusu Ayfer Köylü ve bir grup kursiyer Işıklar’ı makamında ziyaret ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.

ENGİN KENT IŞIKLAR’A HAYIRLI OLSUN DEDİ

Engin Kent Site Yönetimi Başkanı Selami Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Işıklar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Tebrik ziyaretlerine kabul etmeye devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Engin Kent Site Yönetimini ağırladı. Site Başkanı Selami Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Işıklar’ı yeni dönem için tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YILMAZER VE YÖNETİMİ IŞIKLAR’I ZİYARET ETTİ

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Işıklar’a ziyarette bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kollarına ataması yapılan Elif Yılmazer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Çiçeği burnunda başkan ve yönetimi Işıklar’ı yeni dönem için tebrik ederken, Başkan Işıklar da Yılmazer ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

SİLİVRİSPOR’DAN IŞIKLAR’A ZİYARET

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etti. 

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Işıklar’a hayırlı olsun diyen Atun ve yönetimi, yeni dönemde de Başkan Işıklar’a çalışmalarında başarılar diledi.

SİLİVRİLİ GÖÇMENLER IŞIKLAR’I TEBRİK ETTİ

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Taner Şafak ve Yönetim Kurulu Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti yaptı. Başkan Işıklar’a boza hediye eden dernek yönetimi, 4 Mayıs Pazar günü Küçüksinekli piknik alanında düzenlenecek kaynaşma pikniklerine Işıklar’ı davet etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.