enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar;Esnaf Ekonominin Ateşleyecisidir

Işıklar;Esnaf Ekonominin Ateşleyecisidir
25.08.2015
96
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, kamu, dernek ve sivil toplum örgütü ziyaretlerinin yanı sıra meslek gruplarıyla da bir araya gelerek desteklerini istiyor. Berber ve erkek kuaförü esnafıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başkan Işıklar’a CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları da eşlik etti.

“KALBİ VE GÖNÜLDEN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM”

Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar; “İnsanlar berberini ve terzisini değiştiremezmiş. Berberler bu ilçenin can kalbinin attığı, bütün ilçenin sorunlarının konuşulduğu yerlerdir. Sizler herkesi güler yüzlü karşılamak zorundasınız, insana hizmet ediyorsunuz. Bu mesleğin daha iyi icra edilmesi, şehrin gelişmesiyle mümkün. Mahallelerimiz gelişiyor, geliştikçe ticaret de artıyor. Şehrin içinde çekim merkezi oluşturmamız lazım. İlçemizde yaşanan hareketlilikten esnafımız da payını alacak. Esnaf bu memleketin ekonomisinin ateşleyicisidir. Dükkânınıza gelen vatandaşı nasıl ben seni tıraş etmem diye ayıramazsanız, biz de ayıramayız. Ayırmadan, ötekileştirmeden, kime oy verdiğine bakmadan beş yıl boyunca hizmet ettik. Bir önceki dönemde verdiğiniz desteğin karşılığı olarak gece gündüz çalıştık. Benim sizden temennim; daha iyi yaşamak, bu ilçedeki değişimi daha iyi şartlara taşımamız noktasında bizlere tekrar destek vermenizdir. Kalbi ve gönülden desteğinizi istiyorum. Silivri bizim, Silivri hepimizin” dedi.

ESNAFIN SORUNLARI DİLE GETİRİLDİ

Silivri’nin eski berber esnaflarından Ali Tonta, Yavuz Karabulut ve Hasan Kurt da gerçekleşen toplantıda söz aldı. İlçedeki yapılan düzenleme çalışmalarının esnaf tarafından beğeniyle karşılandığı ifade edilerek, genel olarak esnafın sıkıntıları dile getirildi. “Kendi içinizde aldığınız tüm kararları uygulamaya hazırım” diyen Başkan Işıklar, Pazar kahvaltısını kendisiyle geçiren esnaflara teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.