enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5668
EURO
34,8643
ALTIN
2.429,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İşte geri kalmışlık işte başarısızlık

İşte geri kalmışlık işte başarısızlık
25.08.2015
111
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Ağrılılar Derneğine yapılan ziyarete, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, SKM Başkanı Filiz Güler, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Parti Yöneticileri ve Teşkilat Mensupları katıldı.

“AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”

Ağrı’lı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada açılış konuşmasını yapan Ağrılılar Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Muhlis Çil; “Hepiniz derneğimize şeref verdiniz. Ağrı’nın kalbi şuan burada atıyor. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Bizim gönlümüz çok geniştir. Biz Ağrılıyız ancak aynı zamanda bir o kadar da Silivriliyiz. Dernekler siyaset üstü yerlerdir. Ancak en iyi siyasetler de derneklerde yapılır. Kimin ne hizmet yaptığı ortada. Takdiri sizlere bırakıyorum. Büyük bir kitleye sahibiz. Bu derneği kurmaktaki amacımız insanlarımızı bir araya getirmek, ayrıştırıcı değil birleştirici olmaktır. Bana gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

KONUMLARIN HİZMET ETMEKTEN SONRA BİR ÖNEMİ YOK

Makamların geçici olduğunu ve önemli olan şeyin halka hizmet olduğunu söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sizin güzel katılımlarınız bizi çok mutlu ediyor. Ben öncelikle Metin Karakaş’tan helallik almak istiyorum. Metin Başkanım, Silivri’nin efsane ilçe başkanıydı. Ondan sonra böyle bir görevi almak benim için çok zor oldu. Fakat bir hep birlikte ve beraberiz. Ben gönlünüzün bizlerle olduğunu, bakışlarınızdan hissediyorum. Biz, siz varsanız varız. Bulunduğumuz konumların size hizmet etmedikten sonra hiçbir anlamı yok. Biz inançla ve hizmet aşkı ile yola çıktık.” şeklinde konuştu.

BAŞBAKANIMIZIN EMANETİNİ BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ

Programa katılarak destek veren eski ilçe başkanı Metin Karakaş da, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’i Ağrılı hemşerilerine emanet ettiği konuşmasında; “2009’un moralsiz pozisyonundan partimizi yeniden ayağa kaldırdığımızda, siz değerli dostlarımızla, teşkilatımızla el ele, kol kola yola çıktık. 2014 seçimlerinde 10 tane aday adayı arkadaşımız

ile yola çıktık. Arkamızdan, kaosa sürükleneceğimizi ve ayrılacağımızı konuşuyorlardı. Biz aday adayı olan herkesi aramızda dahil ettik. Birliğimizi hiçbir zaman bozmadık. Adaylık bir kişiye kısmet olacaktır. O da sevgili ağabeyimiz Tahir Sert oldu. Başbakanımın emri başımın üzerinedir. Başbakanımın emaneti bizim emanetimizdir. Onu belediye başkanı yapacağız. Başbakanımıza 30 Mart’ta Silivri’nin anahtarını sizlerle birlikte vereceğiz.”

BÜYÜK USTANIN GİTTİĞİ YOLDAN AYRILMAYACAĞIZ

“Biz Silivri’de AK Parti’nin kazanacağını ve Tahir Başkan ile hizmetler devam edeceğini biliyoruz. Silivri geri kalmışlığından kurtulmuş gibi adeta çağ atlayacaktır. Bizim tek hedefimiz var, büyük ustanın gittiği yolda onunla birlikte yürümek ve o yolda onun dava arkadaşı olmaktır. Ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar, başbakanımızın arkasında sizler varsınız, onun arkasında halk var. Biz bu senaryoları Osmanlı Dönemi’nde gördük. Yakın tarihimizde gördük. Menderes’te, Özal’da, Ecevit’te, Erbakan’da gördük. Ama son sözü hep millet söyledi. Bizi adam yerine koymayanlara yer yok dedi. Bu yüzden millet başa dedi ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin başına geçirdi. 30 Mart’ta el birliği içinde Silivri’de başa geçeceğiz.”

YÜZDE 90’I BORÇ OLAN BİR BELEDİYE GETİREREK Mİ TARİH YAZDIN?

“Silivri’de 5 yılda hangi hizmetler yapıldı? Kiralık belediyeden, saray gibi belediyeye geçerek mi tarih yazdın? Doğalgaz gelmez buraya derken, köylere doğalgaz götürerek mi tarih yazdın? Konutlar bölgesinde çöpleri depolayarak mı? Alt yapıyı yenileyerek mi? Yüzde 90’ı borç olan bir belediye getirerek mi tarih yazdınız? 39 İlçe Belediye Başkanı içinden en beceriksizi Özcan Işıklardır. Biz nereden gelmiş olursak olalım Silivriliyiz. AK Parti ile birlikte de bu güzel şehri kalkındırmak için çalışmaya devam edeceğiz. 30 Mart’ta hep birlikte Tahir Başkanımızı belediyede göreceğiz” dedi.

TECRÜBELERİMİ SİLİVRİ’NİN KALKINMASI İÇİN KULLANACAĞIM

Ağrılılar Derneği üyelerinin yoğun katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren ve Silivri’nin geri kalmışlığından kurtulması için projelerle geldiğini belirten AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ise şu ifadeleri kullandı: “Bugün, bizleri burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Ben 3 dönem Çanta’da Belediye Başkanlığı, 1 dönem Beylikdüzü’nde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptım. Tecrübe kazandım ve bu tecrübelerimi Silivri’de kullanacağım için çok heyecanlıyım”

VERİLEN EMEKLERE SAYGI DUYUYORUM

“Metin Karakaş benim için siyasi kimliğinin dışında da çok önemli bir insan. Biz Trakyalılarda damatlar çok önemlidir. Metin de bizim damadımız. Yaptığım görüşmelerde her zaman hakkın Metin Başkan’ın olduğunu söylemişimdir. Kendisi 5 yıl boyunca AK Parti için gece gündüz demeden çalışmıştır. Ben aday adayı olmadan önce kendisinden helallik istedim. Bu kadar emek veren bir insanın helalliğini almadan aday olsanız da seçimi alsanız da hayrını göremezsiniz.”

TÜRKİYE IMF’YE BORÇVERECEK KONUMA GELMİŞTİR

“Türkiye’de 10 yıldır çok büyük değişimler oluyor. AK Parti sayesinde insanlar istediği hastanede istediği doktora muayene olabiliyor. İstediği ilacı alabiliyor. Sağlık sektöründe halkımız için büyük kolaylıklar sağlandı. 10 yıl öncesine kadar toplumumuzda, hepimiz bir engelli adayı olmamıza rağmen engellilere gerekli önem verilmiyordu. AK Parti sayesinde artık engelli vatandaşlarımızın ailelerine ve onlara bakan kişilere maaş ödeniyor. IMF’nin kapısından borç almak için takla atan Türkiye artık borcu sıfırlamış ve IMF’ye borç verecek konuma gelmiştir.”

5 PARK, 5 MEYDAN, 100 MİLYON TL BORÇ

“Silivri, AK Parti Belediyeciliği zamanında 850 trilyon yatırım almıştır. Şehrin ekonomi, sağlık, eğitim alanında kalitesi artmıştır. Bizden sonra Belediyeye geçen kişiler, 5 yılda 5 park, 5 meydan yapmakla birlikte borcu 100 Milyon TL arttırmıştır. Tarih yazdık diyenler, geri kalmışlığını tarihini yazdılar. Silivri’de ulaşım sorununu çözmek için kavşak projelerimiz, deniz kirliliğini çözmek için arıtma tesisi projelerimiz, trafik sorununu çözmek için katlı otopark projelerimiz, eğitim, ulaşım ve istihdam sorunlarını çözmek için üniversite ve metro projelerimizi tamamladık. Projeler bir şehrin gelişmesi için çok önemlidir. Fakat bununla birlikte insanların gönlünü kırmamak gerekir. Benim için önemli olan halkımızla iç içe olmaktır. Ben vefanın ne olduğunu bilirim. Kapısı ardına kadar açık olan, her derdinizle ilgilenecek, sizlerle birlikte dertlenecek olan bir kardeşiniz olacak. Silivri’yi marka şehir yapmaya geliyoruz.” dedi.

Ziyaret, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis Çil ve dernek üyelerine, yoğun katılımları ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür edilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.