enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İyi Parti Saray İlçe Başkanlığı 3. Yaşını Kutluyor.

İyi Parti Saray İlçe Başkanlığı 3. Yaşını Kutluyor.
25.10.2020
138
A+
A-

Kuruluşunun 3. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Saray İyi Parti teşkilatı Atatürk heykeli önüne çelenk koydu,Saygı duruşu sonrası istiklal marşı okundu.Saray İyi Parti  İlçe Başkanı Abdullah ATAMAN ve Saray İyi Parti  İlçe yönetimi törene katılırken pandemi kurallarına dikkat edildi.Saray İyi Parti  İlçe Başkanı Abdullah ATAMAN “Partimiz 3 yaşında.Mutlu ve umutluyuz.

Kuruluşunun 3. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Saray İyi Parti teşkilatı Atatürk heykeli önüne çelenk koydu,Saygı duruşu sonrası istiklal marşı okundu.Saray İyi Parti  İlçe Başkanı Abdullah ATAMAN ve Saray İyi Parti  İlçe yönetimi törene katılırken pandemi kurallarına dikkat edildi.

Saray İyi Parti  İlçe Başkanı Abdullah ATAMAN “Partimiz 3 yaşında.Mutlu ve umutluyuz.İlk günden bu yana tüm arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir yol aldık ve almaya da devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında  hem genelde hem yerelde hedefimiz iktidar.İktidara doğru emin adımlar ile yürüyoruz.Memleketimizin refahı için tüm vatandaşlarımızı İyi Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.Dünya olarak covid-19 dolayısı ile zor günlerden geçiyoruz.Bu süreçte kaybettiğimiz vatandaşlara Allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı tüm hastalarımıza da şifa diliyorum.Gönül isterdi ki 3. yaşımızı çok daha büyük etkinlikler ile tüm üyelerimiz ile birlikte kutlayalım ama malesef pandemi dolayısı ile kısıtlı şartlarda bu gururu yaşamak durumunda kaldık.Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de Saray halkına çok selamları var.Memleket için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

REKLAM ALANI