enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3347
EURO
35,1658
ALTIN
2.244,39
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ! İSMAİL KONCUK 2 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ!

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ! İSMAİL KONCUK 2 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ!
25.05.2022
109
A+
A-

İYİ Parti’den Eylül 2020’de istifa eden istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk yeniden İYİ Parti’ye katıldı. Zafer Partisi’nin kuruluş sürecinde yer alan Koncuk’un İYİ Parti’ye geri dönmesi ile birlikte milletvekili sayısı 37’ye yükseldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine 2 yıl önce partiden istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk geri döndü. Koncuk bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen İYİ Parti grup toplantısına katıldı, Koncuk’un parti rozeti, Akşener tarafından takıldı. Koncuk’un dönüşüyle İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 37’ye yükseldi.

KONCUK: TEKRAR BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

İYİ Parti TBMM Grup toplantısına gelen İsmail Koncuk, Akşener’in çağrısı üzerine kürsüye çıktı. Akşener kürsüye çıkan İsmail Koncuk’a tekrar rozetini takarken partililer o anları ayakta alkışladı. Koncuk, “Öncelikle genel başkanıma samimi davet için teşekkür ediyorum. Ben Türk milliyetçiyim, bu ülkeyi seviyorum. Kişisel hatalar olabilir ama bu genel hayatımızı etkilememeli. Önemli olan kurumsal yapıdır.  Bu kurumsal yapının altında milyonlarca insanın umududur. Bizim görevimiz Türkiye’nin geleceği adına o milyonların umudunu yeşertmek ve daha canlı tutmaktır. İnşallah bu mücadeleyi seçilmiş olduğum İYİ Parti ile birlikte sayın genel başkanımla beraber yürüteceğiz. Geri dönmemde milletvekili arkadaşlarımın emeği çok onlara teşekkür ederim  “ifadelerini kullandı.

AKŞENER: TEKRAR HOŞ GELDİNİZ

Daha sonra açıklamalarda bulunan Akşener, “Adana milletvekilimize teşekkür ediyorum. Ama en çokta kadın arkadaşımıza teşekkür ediyorum. (Gülerek) Bundan sonra tüm arkadaşlarımın eşleri ile devam edeceğim. Allah utandırmasın. Tekrar hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ İLE ANLAŞAMAMIŞTI

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Zafer Partisi’nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen Koncuk, 7 Nisan’da “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek istifa etmişti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.