enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadınlar Matinede Eğlendi

Kadınlar Matinede Eğlendi
17.02.2017
108
A+
A-

Kadınların her alanda yanında olan ve birçok konuda sorunlarına çözüm sağlayan Beylikdüzü Belediyesi, onlar için keyif zamanı dedi.

 İlk olarak Gürpınar Mahallesi’ndeki kadınlar için şarkılar, türküler ve ikramlarla matine düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konuklarını Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ağırladı.

Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Mahallesi’nin kadınlarını matinede buluşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlediği “Kadınlar Matinesi” eğlenceyle geçti. Matinede sahne alan Sanatçı Reyhan Yaylalı, kadınların istediği tüm şarkıları seslendirdi, kadınlar oyunlarla, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Kadınlar, diledikleri gibi eğlenebilmeleri için düzenlenen atölyelere çocuklarını emanet etti.

BURÇAK TARLASI’NI ÜNVER SESLENDİRDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadınlara verdiği söz üzerine tertip edilen matineye Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri Figen Karahan, Deniz Çakıroğlu Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ve Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu katıldı. Ünver, Burçak Tarlası türküsünü seslendirerek kadınların keyifle gününe ortak oldu. Şatır ise, “Bizlere güç veren siz kadınlarsınız. Elimizden geldiğince bu tip etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Şatır, bir diğer matinenin 22 Şubat tarihinde Marmara Mahallesi’nde bulunan Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nin sergi salonunda olacağını duyurdu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.