enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadir Topbaş Romanlarla Buluştu

Kadir Topbaş Romanlarla Buluştu
17.03.2017
108
A+
A-

Büyükçekmece’de Roman vatandaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, davullu zurnalı etkinlikle karşılandı.

 Büyükçekmece’de Roman vatandaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, davullu zurnalı etkinlikle karşılandı.

16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında Büyükçekmece’de bir dizi programlara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son olarak ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Programın yapılacağı alana gelen Başkan Topbaş, Roman vatandaşlar tarafından davulla zurnayla karşılandı. Roman vatandaşların sloganları eşliğinde salona giriş yapan Başkan Kadir Topbaş, masaları tek tek gezerek, herkesi selamladı. Roman vatandaşlarla sohbetler eden Başkan Topbaş, bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra yapılan protokol konuşmaları sırasında Başkan Kadir Topbaş, Romanca konuşarak seslenmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Roman vatandaşlarla buluşma programında konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sizler devletten çok şey istemezsiniz. Yeter ki adam yerine koyulalım dersiniz. Maalesef bu ülkede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a kadar romanları adam yerine koymadılar. Siz o kadar güzel insanlarsınız ki, severseniz adam gibi seversiniz, insan gibi seversiniz ve bir daha bırakmazsınız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.