enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KARAKAŞ;Bizi birbirimize düşürmek için boşuna hevesleniyorlar

KARAKAŞ;Bizi birbirimize düşürmek için boşuna hevesleniyorlar
25.08.2015
114
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. Alibey Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, İBB Meclis Üyesi ve Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, SKM Başkanı Filiz Güler, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demiral, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Teşkilat Mensupları ve Alibey Mahallesi sakinleri katıldı. Sloganlar eşliğinde yapılan açılışta coşku hakimdi.

KARAKAŞ; “IŞIKLAR, DIŞİŞLERİ BAKANINDAN DAHA ÇOK YURT DIŞINA ÇIKIYOR”

Mevcut Belediye yönetiminin Silivri’yi geriye götürdüğünü ve bugüne kadar görev yapmış başkanlar arasında en çok zararın bu dönemde verildiğini belirten İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Alibey Mahallesi 30 Mart’a kadar sokaklarda bağırmaya, 1 Nisan’da Silivri Belediyesi’ne Tahir Sert’i başkan yapmaya var mısınız? Bugün Alibey Mahallesi seçim irtibat büromuzun açılışını yapıyoruz. Biz tarih yazmak için geliyoruz. Ama sözde tarih yazmaya değil, Silivri’nin makus talihini yenerek gerçek tarihi yazmaya geliyoruz. Sizlere soruyorum, Türkiye’de en çok borcu olan belediye, borcu olduğu halde proje üretmeyen belediye hangisi? İstanbul’un en beceriksiz belediye başkanı kim? Evet hepimiz cevabın Özcan Işıklar olduğunu biliyoruz. Dışişleri bakanından bile daha çok yurt dışına çıkan belediye başkanı kim? 30 Martta onu gönderiyoruz. Nereye gitmek isterse gitsin. Fakat Silivri’yi hizmetlerimizle yeniden buluşturmak için Tahir Sert ile AK Parti ile geliyoruz. Bu kutlu yolda, Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında yoldaş olmak bizim için en büyük onurdur. Bizi birbirimize düşüreceklerini, bizi birbirimize kırdıracaklarını zannedenlere, birlik içerisinde olarak en güzel cevabı veriyoruz” dedi.

TURAN; “BİZ LAF DEĞİL İŞ ÜRETEN BİR KADROYUZ “

Belediye Başkanlığı döneminde Silivri’nin çehresini değiştirmek için çalıştıklarını ve Tahir Sert’e sonsuz destek verdiklerini vurgulayan Silivri önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan; Bizi birbirimize düşüreceklerini, bizi birbirimize kırdıracaklarını zannedenlere, birlik olarak en güzel cevabı veriyoruz” dedi.

Biz Tahir Sert’i desteklerken hem AK Parti ile hem Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraberiz. 2004’ü hatırlayın. Doğalgaz’ a siyasal gaz, ancak 20 yılda gelir dediler 5 ayda getirdik. Kiralık belediye binası vardı, yeni binayı biz yaptık. Devlet hastanesi, yer altı tünelleri, adliye sarayı yoktu AK Parti yaptı. Biz laf üreten değil iş üreten kadroyuz. Biz nefsimizi ayaklar altına alan kadroyuz. Bizim için makam, mevkii değil bu millete hizmet etmek önemli. Bizim için bu milletin kölesi olmak önemli. Halkıma efendi değil, milletimize hizmetkâr olmak önemli. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız ve yol arkadaşı olmaya da devam edeceğiz. Silivri’de beceriksiz bir yönetim var. Silivri’de yolları bilmeyen, çevreyi kirleten, ahde vefadan yoksun bir belediye başkanı var. Biz Silivri’de muhalefet olduğumuzda bile İlçe Başkanımız Metin Karakaş, belediye başkanından daha çok hizmet yaptı. Bu hizmetlerin devamı için 30 Mart akşamı AK Parti iktidara gelecektir. Tahir abimiz Çanta Belediye Başkanlığı döneminde biyolojik arıtma tesisi yaptı. Göstermelik çevreci değilmiş. Sözde çevreciler bir çay bahçesi yaptılar, 5 sene yattılar. Bizi birbirimize düşüreceklerini, bizi birbirimize kırdıracaklarını zannedenlere, birlik olarak en güzel cevabı veriyoruz” dedi.

DEMİRAL: “SİLİVRİ İÇİNE KAPANDI “

Ekip çalışmasının önemine değinen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Değerli teşkilatım, kadın kollarım, gençlik kollarım sizler olmasaydınız ortaya bu güzel eserler çıkmazdı. Biz sizlerle birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyoruz. Biz Silivri’de eksik kalanları, yarım bıraktıklarımızı tamamlamak için, hizmet için geliyoruz. Silivri 5 yıl kaybetmedi. Silivri 20 yıl kaybetti. Şehrimiz içine kapandı, sessizleşti. Çok ciddi sıkıntılar yaşayan Silivri’yi kurtarmaya geliyoruz. Biz geliyoruz, teşkilatımızla ve Tahir Sert ile geliyoruz. Sizlerle gurur duyuyorum. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı Silivri’de temsil etmekten gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

BİZ NEFSİMİZİ ÇOKTAN AŞTIK

Tezahüratlar arasında konuşmasına başlayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Bizi bu gece yalnız bırakmayan Alibey Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza, Belediye Meclis Üyesi Adayımız Harun Tüfekçi, Belediye Meclis Üyesi Adayımız Ercan Çalışkan kardeşlerime ve Mahalle Başkanımız Atilla Yıldırım kardeşime teşekkür etmek istiyorum. Birileri hep dedikodu üretti. Olmayan hayaller kurdular. Teşkilat havaya giremedi dediler. Biz AK Parti olarak kibar ve kurallara uyan bir partiyiz. AK Parti sahada yok dediler. Metin Karakaş, Hüseyin Başkan toplantılara gelmeyecek dediler. Nelerin hayalini kurup, nelerle hevesleniyorlar. Biz nefsimizi çoktan aştık. Kimse heveslenmesin, biz Arap atı gibiyiz, sonradan açılırız. Sizlerle gurur duyuyorum. Biz geri kalmışlığın tarihini yazmaya değil, Silivri’mizi marka şehir yapmaya geliyoruz. 30 Mart akşamı AK Parti’nin bayrağını Silivri Belediyesi’nin burcuna hep beraber dikeceğiz” dedi. Program, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş ve Silivri önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın açılış kurdelesini, hayırlara vesile olmasını temennisinin ardından, Alibey Mahallesi sakinleri ile yaptığı sohbetle sona erdi.











REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.