enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4443
EURO
34,7476
ALTIN
2.435,09
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kars Ardahan Iğdır Hep Birlikte

Kars Ardahan Iğdır Hep Birlikte
15.10.2015
123
A+
A-

Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderleri Esenyurt AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen iletişim toplantısında bir araya geldiler.

AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon merkezindeki iletişim toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt ’tan Sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur ve Kars, Ardahan, Iğdırlı kanaat önderleri katıldı.

Düzenlenen iletişim toplantısında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, “ Tarih şahittir ki Türkiye için koalisyonlar hiç olumlu olmamıştır. Koalisyon dönemlerinde Türkiye ya yerinde saymış ya da hep geri düşmüştür” dedi.

Kim olursa olsun sevinemeyiz

İlçe Başkanı Şenay Değer’in ardından konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bizler yüzde 34 ile iktidar olduk, yüzde 39 ile iktidar olduk, son seçimde de yüzde 41 oy aldık sevinmedik. Ama bir parti yüzde 13 oy alıyor diye sokaklara çıkıyor, sevinç gösterileri yapıyor. Hiçbir devlet kendi içinde devlet kurulmasına, silahlı güçler olmasına izin vermez bu tamamen aykırıdır. HDP sözde Kürt partisiyiz diyor ama 80 kişiden 65’i Kürt değil. Doğuda vatandaşlarımız kepenk kapatıyor. Çarşıda kimse yok esnaflar iş yapmıyor oteller bomboş. Londra’dan, Paris’ten, Moskova’dan kalkıp benim ülkemde benim Kürt kardeşimin ezildiğini ve onların hakkını savunmaya geldiklerini söylüyorlar. Ama bunlar tamamen yalandır. Biliniz ki devletlerin dostu yoktur. Ankara’da patlama oluyor ve bu kimin işine yarıyor. Bir Müslüman evladı böyle bir şeyi asla yapamaz. Ölen ister Müslüman olsun ister gayrimüslim olsun kim olursa olsun ölüme asla sevinilemez. Ama birileri patlama yerine yürürken bile gülüyor, sırıtıyor. Çünkü kendisine nemalanacak bir şey çıktı. Bu adam bunun için seviniyor. Türkiye’ye biçilmek istenen bu rolü unutmayın. Hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor ülkemiz için bu görevleri yerine getirmezsek vatanımıza sahip çıkamazsak ne bizim ne de çocuklarımızın gidecekleri bir başka yer daha yoktur. Büyük bir oyun var, bir tuzak var. Türkiye üzerinde ve özellikle ülkemizin doğusunda yaşayan kardeşlerimiz için oyun var. Anlayınız ki devletlerin dostu olmaz” dedi.

Konuşmalar ardından programa katılan kanaat önderleri öneri ve sorularını Başkan Necmi Kadıoğlu ve İlçe Başkanı Şenay Değer yanıtladı.

IMG_3735 IMG_3756 Necmi KADIOĞLU Şenay DEĞER

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.