enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5520
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,57
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kerimoğlu: Korumaya İhtiyacım Yok

Kerimoğlu: Korumaya İhtiyacım Yok
25.08.2015
110
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ramazan ayında Meltem TV’nin canlı yayınına konuk olarak başkanlığı süresince izleyeceği politikaların temel niteliklerini anlattı. Belediyenin Botanik Park’ta düzenlediği etkinlikler hakkında da bilgi veren Kerimoğlu, halkçı bir yönetim tarzı uyguladıklarını ve söz verdiği gibi salı günleri gerçekleştirilen Halk Günü’nde kendisinin doğrudan halkın sorunlarını ve önerilerini dinlediğini anlattı. Halka yakın bir yöneticinin korumaya ihtiyaç duymayacağını belirten Başkan, “Koruma gücümüzü, ahlakımızdan, vicdanımızdan, aklımızdan ve halkla kurduğumuz o doğru, nitelikli ve sempatik ilişkiden alıyoruz” dedi. 

   Ayrıca şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesine de vurgu yaparak, belediye meclisinde alınan kararların, atılan imzaların ve harcanan her kuruşun nereye harcandığının da halka açık olmasına özen gösterileceğini belirtti. 

   Deprem kuşağında ve eski bir ilçe olan Bakırköy’de kurdukları Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Merkezi’nde yer alan mimar, mühendis, avukat, mali müşavir ve psikologlar yardımıyla halkın depreme dayanıklılık konusundaki sorunlarını çözmeye çalışacaklarını anlatan Kerimoğlu, kentsel dönüşüm için altını çizdikleri ilkeleri de şöyle sıraladı: “1-Yurttaşları yerinden etmeyeceğiz, yerinde dönüşüm yapacağız. 2-Yurttaşların cebinden para çıkmayacak. 3. Metrekareyi azaltmadan dönüşüm yapacağız ve kira yardımında bulunacağız. Bunları diğer belediye başkanları da söylüyor ama ben ek olarak diyorum ki, evin değerinin düşmemesi için katında ve konumunda değişim yapacağız.”

    20 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu söyleyen Bülent Kerimoğlu, soru üzerine her zaman belediye başkanı olmayı hayal ettiğini, Eskişehir’de iki yıl önce Yılmaz Büyükerşen’in çalışmalarını görüp hayranlık duyduğunu ve Porsuk Çayı’ndaki projenin benzerini Ayamama Deresi’nde yapmayı çok arzuladığını anlattı. Belediye Başkanı olarak geçirdiği bu ilk Ramazan ayında Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere halkın ilgi ve katılımının da kendisini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.