enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4390
EURO
34,7386
ALTIN
2.446,03
BIST
9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kılıçdaroğlu’ndan beklenen istifa!

Kılıçdaroğlu’ndan beklenen istifa!
26.06.2018
120
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan karşısında aldığı 11. yenilgisinin ardından aldığı kararı açıklamaya hazırlanıyor.

24 Haziran 2018 seçim sonuçlarının belli olması ile birlikte, CHP’nin aldığı yüzde 22 oy oranı tüm CHP örgütlerinde şok etkisi yarattı. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ise CHP’den 10 puana yakın fazla oy alması CHP’de önemli bir Genel Başkanlık sorunu olduğunu netleştirdi. Her seçim sonrası olduğu gibi evine kapanan ve hiçbir açıklama yapmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, Muhrarrem İnce’nin basın toplantısının ardından istifa kararını açıklayacağı iddia edildi. Kılıçdaroğlu’nun kendi başarısızlığını kabul etmesinin tüm parti örgütleri açısından bir kazanç olacağı ve yenilenen CHP ile umut ve coşku ile tekrar seçim çalışmalarına başlanacağı parti kulislerinde konuşulmaya devam ediyor. Muharrem İnce’nin 12.00’da yapacağı basın toplantısı ve ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa açıklaması kamuoyu ve CHP örgütleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Kaynak: http://www.altiokhaber.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.