enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KILIÇ:Demokrasi katledilmiştir

KILIÇ:Demokrasi katledilmiştir
25.08.2015
77
A+
A-

SAADET PARTİSİ, BÜTÜN ENGELLEMELERE RAĞMEN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRECEKTİR

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayımız Kadir Tokalı, İlçe Başkanımız Mahmut Hamdemirci, Belediye Meclis Adaylarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Cumartesi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Pazar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongrelerine, nazik davetleri üzerine iştirak ettik. Bizlere göstermiş oldukları misafirperverliğe teşekkür ederiz. Ayrıca,yeni seçilen başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine de hayırlı olmasını temenni eder ve hayırlı çalışmalar dileriz.

Ancak, iki kongrede de Divan Heyeti tarafından, Partimize karşı takınılan tavır ve Saadet Partisi’ni yok gösterme çabaları bizleri derinden yaralamıştır. Şoförler ve Otomobilciler Kongresinde, Adayımız Kadir Tokalı’nın bütün çabamıza rağmen anons edilmemesi, fakat, Ak Parti Adayı Tahir Sert Bey’in salona girer girmez anons edilmesi ve akabinde konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilmesi bir çifte standartın göstergesidir. Adayımız, Kadir Tokalı Bey, girişimlerimiz sonucu lütfen kürsüye davet edilmiş, ancak mikrofonun sesi kısılmak suretiyle konuşması sabote edilmiştir.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde ise daha büyük bir skandala imza atılmak suretiyle, CHP Adayı Özcan Işıklar Bey dışında hiçbir adaya konuşma imkanı verilmemiş ve demokrasi katledilmiştir.

Saadet Partisi’nin Silivri’de atağa kalkmasını ve güçlenmesini hazmedemeyenler bu tür engellemelerle bizleri yıldıracaklarını ve Partimizi yok gösterme çabalarının milletimiz tarafından karşılık bulacağını zannediyorlar.

Boşa heveslenmesinler. Saadet Partisi olarak çelikleşmiş kadrolarımızla her yerde var olmaya devam edeceğiz. Mızrak çuvala sığmayacak, azmimiz ve çalışmamız neticesinde Allah’ın yardımı ve her şeyin farkında olan milletimizin desteği ile, bütün engellemelere rağmen yükselişimiz devam edecektir.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Fatih KILIÇ

Saadet Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.