enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KİPA’YA İKİNCİ KIYAK

KİPA’YA İKİNCİ KIYAK
01.02.2022
202
A+
A-

Arazi tahsisi ve inşaatı AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Turan döneminde olay olan Silivri Kipa AVM’nin otoparkında bu defa da MHP’li Belediye tarafından yapılan plansız inşaat ve tadilatlar tepki topluyor.

Silivri’deki eski adıyla Kipa AVM’nin arazi tahsisi ve inşaatı, AKP’li Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan döneminde ülke çapında olay olmuştu. Aradan 10 yılı aşkın zaman geçti, Kipa’nın adı değişerek Silivri Vega AVM oldu. 5M Migros ve Mavi gibi ünlü markaların yer aldığı AVM’nin otopark katına bir de E-Bebek mağazası açılmak istendi. Bunun için de kapalı otopark alanında tadilat yapılarak, otoparkın bir kısmı bölünerek mağaza yapıldı.

Ancak binanın ne imar planlarında böyle bir değişiklik vardı, ne de böyle bir değişiklik için hiçbir resmi makamdan izin alınmamıştı. Kapalı alan da olsa, otopark alanı olarak ayrılan bir yerin mağazaya çevrilmesi kanunlara aykırı. Peki KİPA’ya ikinci kez kimler göz yumuyor? İkinci imar kıyağının da Cumhur İttifakı ortağı bir diğer parti olan MHP’den gelmesi bir tesadüf mü? Kamuoyu bu sorulara cevap bekliyor.

Kaynak : Silivri ‘ nin Sesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.